ŠOK U HUMSKOJ! Grobari trljaju OČI - Partizan OSTAJE bez najboljeg igrača?!

Autor:

Sport

16.06.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava crno-belih odlučila se na neočekivan potez.

ŠOK U HUMSKOJ! Grobari trljaju OČI - Partizan OSTAJE bez najboljeg igrača?!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Uprkos činjenici da je nedavno generalni direktor Partizana Miloš Vazura, govoreći o planovima u prelaznom roku, najavio da klub iz Humske želi da zadrži Rikarda Gomeša, najbolji strelac "parnog valjka" će verovatno promeniti sredinu!

Napadač sa Zelenortskih ostrva je izrazio želju da ostane među crno-belima, međutim, najnovija ponuda sa Bliskog istoka, uticala je da rukovodstvo crno-belih razmisli o prodaju ubojitog golgetera, za koga, prema saznanjima "Informera", Partizan može da dobije između 1.500.000 i dva miliona evra za obeštećenje, ali u klubu iz Humske rade na tome da ono ode od tri do četiri miliona evropskih novčanica.

Pouzdani Transfermarkt procenio je Rikarda na 5.000.000 evra, ali je definitivno da višestruki šampion Srbije ne može da se nada tolikoj svoti, čak iako se javi neko iz klubova petice. Napadač ima 31 godina, dok ima obaveze prema Partizanu samo još godinu dana.

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

Zato je sva prilika da će crno-beli i sumu od tri do četiri miliona morati da teškom mukom izdejstvuje ili, ipak, spusti, ako hoće da dobije obeštećenje na prodaji Rikarda.

Inače, Partizan je Gomeša doveo pre pet godina iz portugalskog Nasionala kao slobodnog agenta. Zahvaljujući sjajnim igrama, crno-beli su ga prodali Al Šarži iz Dubaija za nešto manje od 4.000.000.

Usledio je povratak među crno-bele 2021. godine, ali nije zaboravio da daje golove i sada je stranac sa najviše golova u dresu Partizama, pošto je na 151 meču bio precizan 92 puta.

Sigurno da se ovakav epilog, ukoliko Rikardo napusti "parni valjak", neće dopasti grobarima, koji su zbog sjajnih partija i pogodaka brzo zavoleli Gomeša. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading