JUTJUBER UBIO DETE (5) U RIMU: Majka ga izvela iz vrtića - Mateo nije ni kočio!

Autor:

Svet

16.06.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petogodišnji dečak poginuo je u strašnoj nesreći u sredu u predgrađu Rima u Italiji, kada se u auto u kojem je bio sa porodicom zakucao lamborgini, u kojem je bila grupa infuensera.

JUTJUBER UBIO DETE (5) U RIMU: Majka ga izvela iz vrtića - Mateo nije ni kočio!

Foto: Tanjug/AP

Italijanska polcicija i Hitna pomoć na uviđaju

Mali Manuel Uselo (5) sedeo je u smartu sa majkom Elanom (29) i mlađom sestrom Aurorom (4). Samo što su izašli iz vrtića, kada se lamborgini, u kojem je bio jutjuber (20) sa prijateljima, zakucao u njhovo vozilo.

Dečak je preminuo u bolnici, dok su njegova majka i sestra zadobile teške povrede. Devojčica je u međuvremenu otpuštena iz bolnice.

Otac, koji je peške otrčao na mesto nesreće, pokušao je da napadne vozača, ali su ga u tome sprečili slučajni prolaznici.

Prema istražiteljima, jutjuber i njegovi prijatelji pozajmili su skupoceno vozilo kako bi snimili izazov za njihov Jutjub kanal.

Za volanom je bio jutjuber, koji se tereti da je naneo teške telesne povrede i ubio na putu.

Četvoro drugih učesnika u sudaru trenutno nije optuženo.

Kako prenosi Corriere della Serra, grupa je u luksuznom vozilu putovala dva dana.

Kao vozač početnik, međutim, Italijan nije trebalo da sedne za volan Lamborghini Urusa (666 KS). Tužioci sumnjaju da je optuženi vozio prebrzo i nesmotreno kada je udario u smart.

Na mestu udesa policija nije zatekla ni tragove od proklizavanja. Zaplenila je sve mobilne telefone jutjubera da bi istražila incident i otkrila da li su u trenutku nesreće snimali video.

Jutjuber testiran pozitivno na kanabis

Rai News piše da je nakon sprovedenih testova utvrđeno da je vozač bio pozitivan na kanabis.

Istražitelji su takođe dobili slike kamera u tom području koje su mogle snimiti faze nesreće.

Hipotezu da su momci snimali video potvrđuje i snimak od 15 sekundi koji se pojavio na mreži u kojem je jedan od mladića izjavio: "Drugi dan u lamborginiju, za sada dobro".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading