BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vazura OTRKIO koliki je dug Partizana i ko će biti trener naredne sezone!

Autor:

Sport

08.06.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" ima velike ambicije za iduću takmičarsku godinu.

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vazura OTRKIO koliki je dug Partizana i ko će biti trener naredne sezone!

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je za "Informer" otkrio koliko su crno-beli u finansijskom minusu, ali i ko će biti trener kluba iz Humske u narednoj sezoni.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Vazura

- Bilo je javno, 35.000.000 evra u decembru prošle godine. Onda smo u martu izmirili jedan veći deo obaveza prema igračima i klubovima. Dug se kreće od 30 do 35 miliona evra. Malo ide gore, malo dole - tvrdi Vazura za "Informer".

Po svemu sudeći, crno-beli neće menjati trenera.

- Igor Duljaj je trener Partizana. On sad priča sa Ivicom Kraljem, radi svoj posao i sprema pripreme. Na osnovu njihovih izveštaja ćemo doneti odluke.

Kostur tima, koji je sezonu završio na istorijski lošem četvrtom mestu, ostaće na okupu. Glavni stranci su izrazili želju da ostanu u Humskoj.

- Partizan može da zadrži kostur tima, ali moramo mnogo i da menjamo. Imali smo lošu sezonu, iako je polusezona bila dobra. Imali smo normalne rezultate u ligi, druga polusezona je bila katastrofalna. Na to je uticala i promena trenera u teškom periodu. Ne možemo da sudimo o treneru na osnovu tri meseca. Ono što smo pričali sa Rikardom i njegovim menadžerom, on ima želju da ostane. Menig ima želju da ostane, Natho ima još godinu dana ugovora, a ko bude odigrao 50 odsto utakmica, ugovor se automatski produžava. I Dijabate ima ugovor, pričali smo sa njegovim menadžerom, trebalo bi da ostane. Duljaj je sa njim u redovnom kontaktu. Očekujemo ih na prozivci, možda stranci dolaze malo kasnije - rekao je Vazura za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
ARMIJA NAVIJACA

08.06.2023 23:53

Kako te bre NIJE STID da se javljas. Mrs bre STO DALJE OD NASEG PARTIZANA. PRAVI SI KRPELJ MAFIJASU BELIVUKOV. NAPUSTAJ KLUB AMATERU BEDNI. IDIOTI nam Klub vode I DOKLE ! Do sredine tabele.

VALJEVCI

08.06.2023 23:57

VAZURO IDIOTE NE PRETIMO TI ALI TE UPOZORAVAMO. SMESTA NAPUSTI KLUB.