"VIOLA" TRAŽI KAZNE ZA SKANDAL U PRAGU! Biragi morao na ušivanje, Italijani poručuju: SANKCIJE za huligane!

Autor:

Sport

08.06.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko finale proteklo u senci sramnog poteza navijača engleskog kluba.

"VIOLA" TRAŽI KAZNE ZA SKANDAL U PRAGU! Biragi morao na ušivanje, Italijani poručuju: SANKCIJE za huligane!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Fiorentina zatražio je "primerenu" kaznu nakon što je kapiten tog tima Kristijano Biragi zadobio povredu glave u finalu Lige konferencija protiv Vest Hema (1:2).

Utakmica u Pragu prekinuta je na nekoliko minuta posle pola sata igre pošto su navijači engleskog tima gađali Biragija tvrdim predmetom dok se pripremao da izvede korner. Italijanu je morala da se ukaže pomoć pošto je imao veliko rasekotinu na glavi.

 

 

Ova povreda je zahtevala osam šavova posle meča navela je Fiorentina.

"Viola" je u saopštenju navela da je ovo "neprihvatljivo ponašanje očigledno uticalo na učinak Biragija i njegovih saigrača" pošto je "njihova pažnja skrenuta sa fudbalskih stvari zbog pretnji po bezbednost".

Italijanski klub je takođe naveo i da je siguran da će Evropska fudbalska unija (UEFA) pažljivo proceniti situaciju i adekvatno kazniti odgovorne, dajući tako primer da se takve situacije više nikad ne bi ponovile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading