ZABORAVITE NA KATAIJA I RIKARDA: Pakleni golgeter stiže na veliku scenu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.05.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od jeseni i elitni rang srpskog fudbala imaće priliku da upozna novog, mladog srpskog golgetera.

ZABORAVITE NA KATAIJA I RIKARDA: Pakleni golgeter stiže na veliku scenu!

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš i Aleksandar Katai

Fudbalski klub Crvena zvezda suvereno je okončao sezonu 2022/23 osvajanjem Duple krune u srpskom fudbalu. Istovremeno, golgeter Večitog rivala, Rikardo Gomeš bio je golgeter navedenog takmičenja postigavši 19 pogodaka, dok na listi najboljih strelaca drugo mesto sa 17 golova zauzima Aleksandar Katai, pokretačka snaga kluba sa beogradske "Marakane".

 

Ukoliko obojica najboljih strelaca superligaškog karavana u nedavno okončanoj sezoni i od naredne jeseni budu nastupali u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala, imaće veliku konkurenciju u mladom fudbaleru koji je već pokazao i dokazao svoje golgeterske sposobnosti i koji će svakako biti osveženje elitnog takmičarskog ranga.

Reč je o golgeteru novobeogradskog IMT-a i najboljem strelcu Prve lige Srbije, Milošu Lukoviću.

Luković još uvek nije proslavio 18. rođendan, ali je tokom sezone 2022/23, u pohodu "traktorista" ka superligaškom takmičenju, na 32 odigrane utakmice postigao 15 pogodaka čime je sa Krstom Đorđevićem iz sremskomitrovačkog Radničkog podelio zvanje najboljeg strelca prvoligaškog karavana.

Foto: youtube.com/printscreen

Nova golgeterska zvezda superligaškog karavana

 

- Miloš Luković:

Datum rođenja: 18. novembar 2005. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: IMT (Novi Beograd)

Reprezentativna karijera: Srbija U-19 (2 utakmice / 0 golova)

Kako se nezvanično saznaje, za usluge mladog golgetera interesovanje su već pokazali pojedini inostrani klubovi, ali je izvesno da će Miloš Luković barem narednih šest meseci provesti u dresu novobeogradskog kluba čime će se upisati i u anale IMT-a koji će od jeseni prvi put uistoriji krenuti u osvajanje superligaških bodova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading