PESMA NAŠE PEVAČICE KRIJE TRAGEDIJU KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Devojka koja je napisala reči pesme ih je posvetila dečku i UMRLA!

Autor:

Zabava

23.06.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći hit Indire Radić krije potresnu priču.

PESMA NAŠE PEVAČICE KRIJE TRAGEDIJU KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Devojka koja je napisala reči pesme ih je posvetila dečku i UMRLA!

Foto: ST/D. KADIĆ

Hit Indire Radić ''Zmaj'' krije potresnu životnu priču koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Naime, u dečko i devojka su se zavoleli u srednjoj školi, a nakon deset godina svoju ljubav su planirali da krunišu brakom. Međutim, devojka se razbolela, imala je rak pankreasa u poodmakloj fazi.

Foto: ATA Images

Indira Radić, pesma Zmaj krije potresnu priču

Otkazali su venčanje, a ona je u bolnici napisala pismo, upravo reči ove pesme i zamolila ga da pročita kada umre. On se iste noći napio, otvorio pismo, a ujutru kada je došao u bolnicu, ona je umrla.

Pismo je čuvao 15 godina, nakon čega ga je prodao Marini Tucaković, koja je najpre pesmu htela da namerni Svetlani Ražnatović. Međutim, pesmu je otpevala Indira, a upravo je ona postala njena lična karta, prenosi Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading