IGRAM PROTIV NAJBOLJEG IKAD, ALI VERUJEM U POBEDU: Australijanac OTVORIO DUŠU pred duel sa Đokovićem!

Autor:

Sport

05.07.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo neugodan rival za srpskog tenisera.

IGRAM PROTIV NAJBOLJEG IKAD, ALI VERUJEM U POBEDU: Australijanac OTVORIO DUŠU pred duel sa Đokovićem!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković i Džordan Tompson odigraće u utorak meč drugog kola na Vimbldonu, a taj duel je zakazan kao treći na programu Centralnog terena.

Naš as je u prvom kolu savladao Argentinca Pedra Kaćina, dok je Tompson drugu rundu izborio pobedom u pet setova protiv Amerikanca Brendona Nakašima.

Sada, pred jedan od derbija drugog kola, oglasio se i Tompson, koji upravo na travi voli najviše da igra, a sada je istakao da ga čeka najteži mogući zadatak u tenisu. 

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

- Suočiti se sa Đokovićem je najkomplikovaniji zadatak u svetu tenisa danas. Znam da imamo Rafu na Rolan Garosu. Igrao sam sa njim u Parizu i to je bilo neverovatno teško, ali sada je vrhunac. Novakova statistika je impresivna. Ima 23 grend slema. Šanse mu čvrsto idu u prilog - ističe trenutno 70. reket sveta.

Foto: Tanjug/AP

Džordan Tompson, australijski teniser

Dodao je i da veruje u pobedu, koliko god se taj poduhvat činio nemogućim.

- Uvek sam govorio da ako ne veruješ da možeš da pobediš, ne bi trebalo da izlaziš na teren. Pa koliko god glupo zvučalo, moram da verujem da mogu da pobedim, inače nema svrhe.  Učiniću sve što mogu. Znam da je on verovatno najbolji igrač svih vremena i definitivno ću morati da igram meč svog života ako želim da pobedim - rekao je Tompson. 

Podsetimo, ova dvojica igrača nikada nisu igrala jedan protiv drugog, pa će Đoković imati priliku da upiše pobedu protiv još jednog tenisera na ATP turu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading