TAJNA VEZA ĐOKOVIĆA I BRAJANTA: Nole na Vimbldonu ispunjava "PROROČANSTVO" Amerikanca?

Autor:

Sport

05.07.2023

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nego interesantno.

TAJNA VEZA ĐOKOVIĆA I BRAJANTA: Nole na Vimbldonu ispunjava "PROROČANSTVO" Amerikanca?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković uspešno je krenuo u pohod na osmu titulu na Vimbldonu i ukupno 24. grend slem trofej u karijeri.

Nole je u prvom kolu grend slema u Londonu savladao Argentinca Pedra Kačina rezultatom 3:0 (6:3, 6:3, 7:6), te će u drugoj rundi igrati protiv Australijanca Džordana Tompsona (sreda, ne pre 17.30).

Đoković je prvi favorit za trofej u Britaniji i deluje da skoro niko ne može da ga zaustavi u pisanju novih stranica istorije, a ako stigne do titule i još jednom okusi travu Centralnog terena - Nole će ispuniti i proročanstvo Kobija Brajanta! O čemu se zapravo radi?

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poznato je da su Novak Đoković i Kobi Brajant imali prijateljski odnos, kao i da je Srbina pogodila tragična smrt legendarnog Amerikanca. Takođe je poznato i da Nole, kao što smo naveli na početku teksta, u Londonu "juri" osmi i 24. trofej. Osmi na Vimbldonu, 24. na grend slemovima ukupno.

 

 

Kada se pogleda koje brojeve je Brajant nosio tokom karijere deluje kao da je Kobi prorekao da će Đoković na Vimbldonu ući u istoriju. Amerikanac je nosio brojeve osam i 24, te bi Nole u Londonu mogao da zaokruži ovu priču.

Đoković nikada nije krio da mu je Brajant bio jedan od uzora.

Ne znam šta da kažem, video sam vesti. Bio je jedan od najvećih sportista u istoriji, inspiracija za mene i mnoge ljude širom sveta. Kobi mi je pomogao u teškim momentima, sreli smo se i razgovarali nekoliko pitaImao sam tu sreću da sa njim imam lični odnos tokom poslednjih 10 godina. Mnogi sportisti su uticali na mene tokom godina. Razgovarao sam nekoliko puta sa Kobijem Brajantom i Dijegom Armandom Maradonom. Mnogo puta smo razgovartali o sportu i on i je dao važne savete. Isto važi i za Majkla Džordana. Ako pričamo o tenisu, to su: Pit Sampras, Andre Agasi i Boris beker. Poslednja dvojica su bili moji treneri. Cenim priču svakog sportuiste i svih velikana iz prošlosti koji su ovaj sport učinili globalnim - govorio je nekada Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading