POSLEDNJE SAOPŠTENJE SA VIMBLDONA: Poznato kada Đoković izlazi na teren u sredu!

Autor:

Sport

04.07.2023

21:35 >> 21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as u 2. kolu igra protiv Džordana Tompsona iz Australije.

POSLEDNJE SAOPŠTENJE SA VIMBLDONA: Poznato kada Đoković izlazi na teren u sredu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Organizatori gren slem turnira u Londonu neuobičajeno kasno saopštili su satnicu mečeva za sredu, a razlog je kiša zbog koje su danas odloženi skoro svi duelu.

Meč 2. kola između branioca titule na Vimbldonu Novaka Đokovića i Džordana Tompsona iz Australije poslednji je na programu na Centralnom terenu, odnosno izvesno je da neće početi pre 18 časova po srednjoevropskom vremenu (16 po engleskom).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Prve na Centralni teren će da izažu Darija Kasatkina i Džodi Burejdž i taj duel će početi u 14:30 sati, a posle njih zakazan je duel između prve igračice sveta Ige Švjontek i Sare Soribes Tormo.

Hamad Međevodić će meč prvog kola protiv Kristofera O’Konela (5:7, 0:1)  nastaviti na terenu broj devet. Program počinje u podne, a Međevodićev meč je treći po redu. Laslo Đere će na terenu broj osam odigrati četvrti meč.

Natalija Stevanović i Karolina Pliškova su raspoređene na teren broj 18, program takođe počinje u 12 sati, i njihov meč je treći po redu.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading