ARGENTINAC SUROVO ISKREN: Brojke ne lažu - Novak je najveći svih vremena!

Autor:

Sport

04.07.2023

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgubio od Srbina, a onda oduševio izjavom.

ARGENTINAC SUROVO ISKREN: Brojke ne lažu - Novak je najveći svih vremena!

Foto: Ap photo

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je savladao Argentinca Pedra Kačina rezultatom 3:0 (6:3, 6:3, 7:6 (7:4)). Najbolji u istoriji je rezultatski gledano rutinski rešio meč u svoju korist, ali kiša je pravila velike probleme. Nakon prvog seta pauza je trajala skoro 90 minuta.

- Ljudi su mi pre meča govorili samo da uživam protiv Đokovića. Ja sam im odgovorio da ću sigurno da uživam jer je nemoguće da ga pobedim. Svi su me pitali "Kako to nemoguće?" Rekli su da ništa nije nemoguće. Ja sam se setio meča sa Aleksanderom Zverevom, koji sam imao na Indijan Velsu. Tu sam igrao užasno, nisam nimalo uživao. Protiv Novaka sam rešio da ne posrnem i da igram, da osetim teren - rekao je Pedro Kačin posle poraza od Novaka Đokovića.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Meč je obeležila i duga pauza zbog kiše.

- Kada sam video da serviram dobro i da Novak ne riternira onako kako smo navikli, rešio sam da nastavim, ali da ne stavljam sebe pod veliki pritisak. Nisam jurio pobedu, ali sam malo više verovao u sebe. Na kraju meča sam mu na mreži rekao da su to bila najbolja dva sata u mojoj teniskoj karijeri i zahvalio sam mu se na svemu - kazao je teniser iz Kordobe.

 

 

- Đoković je uradio mnogo za tenis, i to ne samo za sebe, već i za nas koji igramo protiv njega, ali i naše porodice. Svi smo veoma zahvalni Novaku. Želeo sam da ga pitam da mi potpiše majicu, ali nisam želeo previše da insistiram. On je sve nas toliko naučio, podigao je nivo. Brojevi ne lažu – Novak je najveći svih vremena. Spektakularno je što i u našem sportu postoji neko ko je na nivou Mesija i sličnih. Novak igra i pobeđuje, ali ni ne sanja koliko utiče na živote svih nas - njegovih protivnika. Tako je uticajan. Lično, ja sam mnogo radio kako bih dobio tu priliku - zaključio je Argentinac.

Kačin (28) trenutno zauzima 67. mesto ATP liste, a u profesionalnoj karijeri, koja traje od 2013. godine, nije osvojio nijedan turnir. Poznat je kao izrazit “šljakaš”, a do ove godine nije ni igrao ATP mečeve glavnog žreba na travnatoj podlozi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading