ČUDO SE DOGODILO! Britanac BRANI Novaka i BRUTALNO NAPADA sunarodnike!

Autor:

Sport

05.07.2023

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je šta da im kaže.

ČUDO SE DOGODILO! Britanac BRANI Novaka i BRUTALNO NAPADA sunarodnike!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković uspešno je krenuo u pohod na osmu titulu na Vimbldonu, kao i 24. grend slem trofej.

Nole je u meču prve runde savladao Argentinca Pedra Kačina sa 3:0 (6:3, 6:3, 7:6), te je zakazao okršaj sa Australijancem Džordanom Tompsonom (sreda, ne pre 17.30).

Već godinama Đoković dominira na Vimbldonu, ali i dalje nije omiljen među britanskim navijačima. Ipak, oni će sada dobro da se zapitaju kada pročitaju tekst čuvenog Mirora u kom su iznete činjenice zbog kojih je Nole najbolji ikada.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Engleski novinar Endi Dan objavio je tekst sa naslovom "Ne da Đoković briše patos protivnicima na Vimbldonu..." te je kritičarima srpskog tenisera očitao žestoku lekciju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Prošlo je deset godina otkako je Đoković izgubio meč na centralnom terenu i sada sa pobedom nad Kačinom je stigao do 40 pobeda u nizu ispred kraljevske lože. Nikad se ne zna, ako dobije još koji meč možda publika na Centralnom terenu i prihvati najboljeg tenisera u istoriji - počeo je ironično Endi, pa nastavio:

- Došao je ovde, osvojio je turnir sedam puta i kako stvari stoje deluje da će sledeće nedelje uzeti osmu titulu. Najveća pretnja po Đokovića je podloga koja je postala opasna jer nisu reagovali.

Zatim je poentirao uz citat u kome Novak ističe da se nada da može da osvoji novu titulu završio rečima:

- U to publika na Centralnom terenu može da bude potpuno sigurna!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading