TRAGEDIJA! Vlasnik čuvenog engleskog kluba POGINUO u SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI!

Autor:

Sport

05.07.2023

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači se opraštaju od njega, a u javnost je stiglo saopštenje.

TRAGEDIJA! Vlasnik čuvenog engleskog kluba POGINUO u SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI!

Foto: pixabay.com

Tužne vesti dolaze nam iz Velike Britanije.

Vlasnik čuvenog engleskog Milvola, jednog od najpoznatijih klubova van Premijer lige, Amerikanac Džon Berilson, prema nezvaničnim informacijama poginuo je u saobraćajnoj nesreći.

O ovoj tragediji javnost je obavestio klub i to sledećim saopštenjem.

Sa velikom nevericom i tugom obaveštavamo javnost da je Džon Berilson, vlasnik kluba, preminuo. Svi u klubu su uz njegovu suprugu Ejmi i njegovo troje dece, kao i ostatak njegove porodice. Džonova iznenadna smrt će ostaviti uticaj na sve one koji su imali sreće da ga poznaju. Bio je veliki čovek, neverovatno posvećen porodici, i osoba velike darežjivosti, topline i dobrote. Imao je ispunjen život, pun boje i radosti - navode iz Milvola.

 

 

Navijači Milvola, ali i rivalskih klubova, na društvenim mrežama se opraštaju od američkog milionera koji je 16 godina na čelu ekipe iz Čempionšipa.

Džon Gregori Berilson je imao 60 godina, a vlasnik Milvola je od 2007. godine. Pretpostavlja se da je u klub uložio više od 150 miliona evra, ali nije uspeo da ih vrati u Premijer ligu. Prethodnu sezonu završili su na osmom mestu u Čempionšipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading