LEGENDARNI LJUPKO U TEŠKOM STANJU: Proslavljeni trener ima dva moždana udara - NE MOŽE DA GOVORI!

Autor:

Sport

30.06.2023

20:09 >> 22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno se nekadašnji strateg Crvene zvezde nalazi na odeljenju intenzivne nege, oduzeta mu je leva strana tela.

LEGENDARNI LJUPKO U TEŠKOM STANJU: Proslavljeni trener ima dva moždana udara - NE MOŽE DA GOVORI!

Foto: Starsport

Proslavljeni fudbalski trener Ljupko Petrović (76) doživeo je prvo lakši, a potom i znatno teži moždani udar od pretrpljenog šoka saznaje "Informer". On je juče izazvao saobraćajnu nesreću na obilaznici oko Beograda, pošto je svojim "mercedesom B180" ušao u pogrešnu, levu traku i vozio u suprotnom pravcu, u zoni tunela Beli Potok, u smeru ka Orlovači. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Petrović se nije zaustavio dok na njega nije naletelo vozilo "ševrolet Aveo" kojim je upravljao Ž. K. (63), a njegov "mercedes" je potom zakačio još jedan automobil. Bivšeg kormilara Zvezde je ekipa Hitne pomoći odvezla u Urgentni centar, a odatle je prebačen u Specijalnu bolnicu za cerebrovaskularne bolesti "Sveti Sava".

Trenutno se Petrović nalazi na odeljenju intenzivne nege, oduzeta mu je leva strana i ne može da govori.

- Budući da je Petrovićevo trenutno stanje veoma teško, lekari zasad mogu samo da nagađaju šta se dogodilo. Pretpostavka je da je Ljupko doživeo lakši moždani udar od pretrpljenog straha i šoka onog momenta kada je pogrešno skrenuo. Potom je usledio mnogo teži šlog, takođe od straha, a doživeo ga je kad se sudario s vozilom koje mu je išlo u susret. Odmah je prevezen u Urgentni centar, odatle je prebačen u specijalnu bolnicu "Sveti Sava". Nije mogao da govori, pokušavao je tokom noći nešto da kaže, ali je to bilo nerazgovetno i nepovezano. Sada je na odeljenju intenzivne nege i najbolji lekari iz Srbije su angažovani kako bi mu pomogli - rekao je dobro obavešteni izvor "Informera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading