TRANSFER POSLE KOJEG NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Nišavska okružna liga će ostati uskraćena za dobro poznato lice!

Autor:

Sport

30.06.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Punoševac je zbog drugarstva odlučio da siđe "rang niže".

TRANSFER POSLE KOJEG NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Nišavska okružna liga će ostati uskraćena za dobro poznato lice!

Foto: FK Rad Merošina

Tandem Jovanović - Falkao se rastaje

Jedna od lepših priča Nišavskog fudbalskog okruga, je okončana transferom. 

Republika

Veliki broj naših pratioca je upoznat sa fudbalskim klubom Rad iz Merošine, sa kojim imamo izvanrednu saradnju. Boje ekipe od leta 2022. godine brani i Danijel Punoševac, popularni Falkao. Reč je o igraču rođenom 7. decembra 1991. godine.

Falkao je samom pojavom momak koji privlači pažnju, igrač koji svojim zalaganjem i pozitivom čini da svaki igrački kadar u kojem se on nađe ima želje i volje da pruži svoj maksimum i da "izgara" na terenu. Punoševac je tokom sezone u Merošini priliku obično dobijao sa klupe, ali ga to nije sprečavalo da vredno trenira i da ostavi i poslednji atom snage na terenu. 

Punoševac je ovog leta odlučio da promeni sredinu i da posle godinu dana provedenih u Merošini pristupi ekipi Radničkog 1936 (Trupale), gde će upisati svoj treći angažman u karijeri. Pre dolaska u redove Rada, Falkao je proveo takođe godinu dana u dresu Novoselca sa kojim se takmičio u Drugoj niškoj ligi, gde će i u sledećoj sezoni "špartati" terenima. 

Republika

Foto: FK Rad Merošina

Falkao u dresu Rada

Falkao je za naš portal povodom transfera poručio:

- Momci u i okolo fudbalskog kluba Rad će zauvek biti u mom srcu, proveo sam u Merošini prelepih godinu dana, ali je sada vreme za novu fudbalsku priču. Na nagovor drugara odlučio sam da pristupim Radničkom kako bi izborili ekspresan povratak u viši rang. Spreman za novi izazov i nadam se uspešnoj sezoni.

Ekipa Radničkog 1936, je u protekloj sezoni bila član Prve niške lige, ali će zbog plasmana na pretposlednjoj poziciju na tabeli, od sledeće sezone opet biti član drugog ranga. Falkao je dobro upoznat sa uslovima i zahtevima u prvenstvu u kojem će nastupati, i sa iskustvom iz višeg ranga će sigurno doneti određene pozitivne stvari na novoj adresi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading