ARSENAL SE NE ŠALI: Ajaks ostaje bez najvažnijeg igrača!

Autor:

Sport

30.06.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrelo leto u Londonu se nastavlja.

ARSENAL SE NE ŠALI: Ajaks ostaje bez najvažnijeg igrača!

Foto: Tanjug/AP

Jurijen Timber sjajni defanzivac na pragu je prelaska u Arsenal.

U Ajaksu su prihvatili obeštećenje od 42 miliona evra, a ukoliko bi se ispunili i svi bonusi to bi naraslo na 47 miliona evropskih novčanica.

 

 

Ekipa koju sa kapitenskom trakom predvodi reprezentativac Srbije Dušan Tadić iskoristiće ovaj novac da se pojača u svim linijama.

S druge strane uprava "tobdžija" ovo leto ne sedi skrštenih ruku, završili su potpis Deklana Rajsa (najveći transfer u istoriji kluba), kao i fenomenalnog Kaija Haverca iz Čelsija.

Što se holandskog odbrambenog fudbalera tiče, on će napustiti "kopljanike" nakon sedam godina u klubu, a tri u prvom timu.

Podsećamo, Timber je pošlog leta bio na meti i Mančester junajteda koji predvodi njegov bivši trener iz Ajaksa, Erik ten Hag, ali do realizacije transfera nije došlo.

U nedavno završenoj sezoni Jurijen je na 47 utakmica  postigao dva gola uz isto toliko asistencija za ekipu koja je završila na drugom mestu u holandskom šampionatu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading