EKSPLOZIJA NA EMIREJTSU: Arsenal predstavio BRUTALNO pojačanje!

Autor: Tanjug

Sport

28.06.2023

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemac stigao u Severni London.

EKSPLOZIJA NA EMIREJTSU: Arsenal predstavio BRUTALNO pojačanje!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala

Dosadašnji fudbaler Čelsija i nemački reprezentativac Kai Haverc potpisao je dugoročni ugovor sa Arsenalom, saopštio je engleski vicešampion.

Britanski mediji navode da je Arsenal platio Čelsiju obeštećenje od 70 miliona evra.

- Kai je igrač vrhunskog kvaliteta. On će doneti dodatnu snagu u naš vezni red i raznolikost u našu igru. Želimo dobrodošlicu Kaiju i njegovoj porodici u Arsenal. Svi smo uzbuđeni što ćemo početi da radimo s njim kada uskoro budemo startovali sa predsezonskim treninzima - izjavio je menadžer Arsenala Mikel Arteta, prenosi zvanični sajt kluba.

Nemački fudbaler će se novom klubu priključiti početkom jula, a u Arsenalu će nositi dres sa brojem 29.

- Ovaj klub ima tako veliku istoriju, nadam se da možemo mnogo toga da postignemo. Mentalitet u timu Arsenala je veoma visok i to možete da osetite. To je bio jedan od razloga zašto je bilo tako teško igrati protiv Arsenala u poslednje vreme. Cilj je osvajanje trofeja i daću sve da to uradim za navijače i sve u klubu - izjavio je Haverc.

Haverc (24) je pre Čelsija igrao za Bajer iz Leverkuzena. On je prošle sezone za Čelsi odigrao 47 utakmica i postigao je devet golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading