MEGAPREOKRET! Arsenal dobio NAJVAŽNIJU bitku! "Tobdžije" završile VELIKO pojačanje, već je izabrao BROJ na dresu! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.06.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo promocija.

MEGAPREOKRET! Arsenal dobio NAJVAŽNIJU bitku! "Tobdžije" završile VELIKO pojačanje, već je izabrao BROJ na dresu! (VIDEO)

Foto: AP Photo

Doskorašnji fudbaler Čelsija Kai Haverc uskoro će i zvanično postati novi napadač Arsenala.

Vicešampion Premijer lige još nije objavio da je završen ovaj transfer reprezentativca Nemačke, ali jasno je da će od naredne sezone igrati na Emirejtsu.

"Tobdžije" će za njegov dolazak platiti "plavcima" 75.000.000 evra, dok se po društvenim mrežama već pojavio i video gde nemački fudbaler objašnjava razloge zbog kojih je odabrao da nosi broj 29 u novom klubu.

- Imam taj broj već godinama. Izabrao sam ga kada sam postao profesionalac u Nemačkoj i uvek mi je od tada donosio sreću. Ima veze i sa mojim bratom. Kada smo igrali video igrice imali smo dresove sa tim brojem. Za mene je to savršen broj i jedva čegam da ga opet ponesem igrajući u crvenom - otkrio je Haverc.

Broj 29 u Arsenalu je ostao slobodan odlaskom Matea Genduzija, a o kvalitetima bivšeg igrača Bajer Leverkuzena je transfera sa dosta komplimenata pričao i menadžer Mikel Arteta.

- Kai je već pokazao mnogo, čak i u Ligi šampiona. On je talentovan igrač, može da igra na mnogo pozicija, a ima samo 24 godine - rekao je Arteta.

Inače, mnogo važnije za navijače kluba iz Londona je to što su veoma blizu angažovanja i Deklana Rajsa.

Kapiten Vest Hema je bio i želja Mančester sitija, ali su posle poslednje ponude "tobdžija" koji su spremni da plate i rekordnih 125.000.000 funti za vezistu, "građani" izašli iz pregovora za potpis engleskog reprezentativca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading