TEK ŠTO JE STIGAO! Džeko napravio HAOS u svlačionici! Neće igrati protiv Zvezde!

Autor:

Sport

28.06.2023

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji napadač Intera u centru pažnje.

TEK ŠTO JE STIGAO! Džeko napravio HAOS u svlačionici! Neće igrati protiv Zvezde!

Foto: Tanjug/AP

Edin Džeko slavi gol protiv Milana

Fenerbahče je najzvučniji transfer ovog leta napravio dovođenjem Edina Džeka. Kapiten Bosne i Hercegovine je nedavno stigao u Tursku i parafirao za tim iz Istanbula, a već je skrenuo pažnju na sebe vansportskim ponašanjem.

Naime, nekadašnji golgeter Intera, Rome i Mančester sitija, iako je klub dogovorio turnir, odbija samoinicijativno da putuje u Sankt Peterburg.

Prema pisanju turskih medija, Džeko je po dolasku u Fener napravio pobunu u svlačionici sa željom da se otkaže put u Rusiju na turnir na kome učestvuju tamošnji i srpski šampion Zenit i Crvena zvezda, kao i Nefči iz Azerbejdžana. Inače, okršaj kluba sa Marakane i Fenera je zakazan 8. jula.

Proslavljeni napadač odbija da ide u Rusiju dok traje invazija na Ukrajinu, a posebno u grad u kojem je rođen ruski predsednik Vladimir Putin.

 

 

Džeko je i prošle godine zauzeo stav da sve dok traje rat ne želi da igra prijateljski meč BiH i Rusije, koji je bio dogovoren, ali kasnije pod pritiskom otkazan.

Popularni "Dijamant" obavezao se na dve godine saradnje sa Fenerom, koji je za njegov dolazak izdvojio 8.000.000 evra bez bonusa, što su velike pare budući da se radi o igraču koji je napunio 37 godina.

Upravo zbog toga je Inter hteo Džeku da smanji platu, međutim, proslavljeni napadač nije želeo da prihvati to i preselio se u Istanbul.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading