ARTETA SPREMIO BRUTALNU OSVETU GVARDIOLI! Pada novi REKORD engleskog fudbala!

Autor:

Sport

28.06.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsenal želi da se revanšira "građanima" zbog gubitka titule.

ARTETA SPREMIO BRUTALNU OSVETU GVARDIOLI! Pada novi REKORD engleskog fudbala!

Foto: Ap photo

Sve je žešća borba između "tobdžija" i šampiona Premijer lige za najtraženijeg fudbalera današnjice. Klubovi iz Londona i plavog dela Mančestera vode bespoštedni "rat" za potpis kapitena Vest Hema Deklana Rajsa, pa su oba kluba spremna da sruše sve rekorde engleskog fudbala.

Najpre je, podsetimo, Arsenal poslao ponudu "čekićarima" od 105.000.000 evra, među kojima je 20 miliona kroz bonuse, Siti je odgovorio istom cifrom, ali sa više fiksnom cenom, pa su se Tobdžije odlučile na kontraudar. Naime, poslednja ponuda sa Emirejtsa za Deklana iznosi astronomskih 125 miliona evropskih novčanica!

Ako bi se ova cifra zvanično poslala, Vest Hem bi inkasirao 116.000.000, dok bi ostalo zaradili kroz bonuse, što su uslovi koje gradski rival Arsenala ne može da odbije.

Foto: Tanjug/AP

Deklan Rajs

Klub sa koji klupe predvodi Mikel Arteta želi da kapitena "čekićara" učini najplaćenijim igračem britanskog fudbala i tako obori rekord Džeka Griliša iz Aston Vile u Mančester siti za 117.000.000 evra, čime bi još više zadale udarac novom prvaku Evrope. Ujedno bi se revanširali "građanima" za neuspeh iz prvenstvenog obračuna, kada su u finišu prvenstva izgubili šampionsku trku.

Ozbiljnost Arsenala je do tolike mere da Arteta insistira na dovođenju reprezentativca "gordog albiona" i učine ga najplaćenijim u istoriji engleskog fudbala.

Najvažnija činjenica u realizaciji ovog transfera je želja Rajsa da obuče dres "tobdžija", budući da mu je Vest Hem obećao "slobodu" i odlazak u veći klub, godinu dana pre isteka ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading