RIMLJANI U VELIKOM PROBLEMU! Sergej MORA da se ZABRINE, zna se i ZAŠTO!

Autor:

Sport

28.06.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac sve bliži odlasku iz Lacija.

RIMLJANI U VELIKOM PROBLEMU! Sergej MORA da se ZABRINE, zna se i ZAŠTO!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Nema prelaznog roka da prođe, a da se ime Sergeja Milinković-Savića ne dovodi u vezu sa najvećim evropskim klubovima.

Od početka letnje fudbalske pijace, srpski vezista pominjao se kao potencijalno pojačanje Juventusa, Intera, Milana, Arsenala, PSŽ-a...

Zanimljivo da, iako se svih proteklih sezona SMS dovodio u vezu sa ovim gigantima, već osmu godinu zaredom ostao je na "Olimpiku", gde mu je sudbina i dalje neizvesna.

Ono što plaši čelnike Lacija je da se njihovom najboljem igraču bliži istek ugovora, pošto Sergeju obaveze prema nebesko-plavima prestaju prvog junskog dana 2024. godine. Budući da je Milinković-Savić odbio da produži saradnju, očekivana je bila njegova prodaja ovog leta.

Svojevremeno je predsednik Rimljana Klaudio Lotito odbio i 100.000.000 evra za Sergeja, dok bi sada bio zadovoljan i sa 40 miliona evropskih novčanica! Najveći problem leži u tome, što gazda Lacija nije dobio nijednu zvaničnu ponudu za Srbina, pa je strah ušao među nebesko-plave!

Foto: www.profimedia.rs

 

Inače, klubovi koji su želeli SMS-a okrenuli su se u međuvremenu drugim rešenjima. Tako je, recimo, Juvenstus koji je bio najozbiljniji kandidat za njegov potpis obnovio ugovor sa Adrijenom Rabioom i sada u veznom redu uz Francuza ima i njegovog sunarodnika Pola Pogbu, zatim Manuela Lokatelija, kao i nešto mlađe Nikola Fađolija i Fabija Miretija.

Inter je bio glavni protivkandidat "staroj dami", međutim, finalista Lige šampiona je pažnju usmerio na fudbalera Sasuola Davidea Fratezija, dok su roso-neri počeli pregovore sa Čelsijem oko Rubena Loftusa-Čika.

Zbog toga je Sergej trenutno pao u drugi plan među vodećim ekipama Serije A, dok se Pari Sen Žermen "ohladio", a Arsenal usmerio pažnju ka angažovanju Deklana Rajsa iz Vest Hema.

Neće biti čudno ukoliko Piksijev "orao" započne desetu sezonu u Rimu, koja će mu, ujedno, biti poslednja. Ukoliko se pre toga neko ne javi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading