BRUKA I SRAMOTA U BEOGRADU: Roditelji se potukli nasred dečje utakmice!

Autor:

Sport

27.06.2023

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je morao da se prekine.

BRUKA I SRAMOTA U BEOGRADU: Roditelji se potukli nasred dečje utakmice!

Foto: pixabay.com

Užasna scena dogodila se na utakmici petlića (uzrast do 13 godina) u beogradskom naselju Kneževac, pošto su se roditelji potukli tokom drugog poluvremena.

Na tribinama SC Gladijator došlo je do tuče roditelja dece koja nastupaju za Žarkovo i Grafičar.

U pitanju je odložen meč četvrtog kola Prve lige petlića FS Beograda, a prekinut je zbog opšte tuče na stadionu u 56. minutu.

Dok su na terenu dečaci rođeni 2010. godine igrali fudbal, njihovi roditelji su na tribinama započeli svađu, koja je prerasla u nešto mnogo gore.

- Videlo se od početka utakmice da na tribinama tinja netrpeljivost među roditeljima. Sve je eksplodiralo u trenutku kada glavni arbitar nije pokazao direktan crveni karton defanzivcu Grafičara posle saplitanja napadača Žarkova. Dodeljen žuti karton gostujućem fudbaleru bio je signal da dođe do komešanja u publici - izjavio je komesar za takmičenja mlađih kategorija FS Beograda Budimir Davidović, prenosi "Sport klub".

Roditelji su se brutalno tukli pred svojom decom.

- Tih nekoliko minuta trajalo je kao večnost, naočigled dece na terenu. Čak je nastradao i snimatelj, čovek se našao između dve zaraćene strane, uragan nasilja skoro da je samleo nedužnog čoveka. U dogovoru sa glavnim sudijom i obojicom trenera dogovoreno je da se susret prekine, zbog bezbednosti aktera na tribinama i terenu - dodao je Davidović.

Na kraju bi celokupan slučaj trebalo da dobije epilog pred sudkim organima, dok na organima FS Beograda ostaje da se pozabave tamičarskim i disciplinskim delom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading