ŠOK ZA BORJANA! Ovome se nije NADAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.06.2023

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Kanade je remijem protiv Gvadalupea 2:2 (0:1) počela učešće na Gold kupu.

ŠOK ZA BORJANA! Ovome se nije NADAO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Milan Borjan u dresu reprezentacije Kanade

Već na startu Gold kupa desilo se veliko iznenađenje, pošto je favorit za osvajanje titule selekcija Kanade ispustila dva boda protiv nejakog Gvadalupea u Torontu!

Iako su bili primorani da jure gol zaostatka, Kanađani su uspeli da preokrenu rezultat, ali ne i da sačuvaju vođstvo, pošto je defanzivac Džejsen Rasel Rou u dubokoj sudijskoj nadoknadi postigao autogol i naterao bivšeg kapitena Zvezde i novog člana Slovana iz Bratislave Milana Borjana da vadi loptu iz mreže.

Nemoćan je bio dugogodišnji vođa crveno-belih, pošto je Rasel Rou uklizavanjem promenio smer lopti, a igrači Gvadalupea su oduševljeno slavili. U ovoj grupi nalaze se još Gvatemala i Kuba.

Golmana Crvene zvezde na pozajmici u Slovanu iz Bratislave jedini put su protivnici savladali u 23. minutu. Napadač Ostendea Tijeri Ebrouz, koji je svojevremeno bio i član omladinskih kategorija Mančester sitija izborio se za poziciju svega nekoliko metara od Borjana i rutinskim šutem sa ivice peterca ga naterao na kapitulaciju.

Samo pet minuta duela u drugom poluvremenu, bilo je dovoljno Kanadi da dođe do izjednačenja. Luka Kavalini iz meksičke Tiuane je zatresao mrežu, a napadaču je prethodno asistirao Džunior Hojlet za 1:1.

Preokret je usledio u 71. minutu, kada je viđen prvi od dva autogola na utakmici. Najpre je Medi Lina poslao loptu u svoju mrežu, a onda već opisan detalj iz četvrtog minuta sudijske nadoknade vremena, kada je Rasel Rou postao tragičar zemlje "javorovog lista".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading