SAUDIJCI SE NE ŠALE: Još jedna zvezda kod Kristijana Ronalda!

Autor:

Sport

28.06.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dogovoreni su svi detalji ugovora, ostaju samo medicinski pregledi u četvrtak.

SAUDIJCI SE NE ŠALE: Još jedna zvezda kod Kristijana  Ronalda!

Foto: Tanjug/AP

Hakim Ziješ

Hakim Zijeh je novi fudbaler Al Nasra. Sjajni Marokanac je potpisao dvogodišnji ugovor vredan čak 60 miliona evra, a Čelsiju će pripasti 10 miliona evropskih novčanica za obeštećenje.

 

 

Čelsi se tako oslobodio još jednog igrača baš na Bliski istok, pošto su već ranije otišli Kalidu Kulibali (Al Hilal) i Ngolo Kante (Al Itihad) a očekuje se još golman Eduar Mendi.

Zijeh će u Al Nasru da bude u tandemu sa Ronaldom, od poznatih su tu još Luis Gustavo, Anderson Taliska i David Ospina, ali je veliko pitanje  ko će od njih ostati jer se pravi drim tim.

Nekadašnji fudbaler Ajaksa je rođen 1993. godine u gradiću Dronten u Holandiji. Njegov otac je Holanđanin, a majka Marokanka. Igrao je za mlađe kategorije reprezentacije Holandije, ali je odlučio da debituje za A tim Maroka.

Prošao je kroz mlađe kategorije Herenvena pre nego što je zaigrao i za prvi tim tog kluba, a 2014. godine je u transferu vrednom 3,5 miliona evra pojačao Tvente.

Dve godine kasnije, Ajaks je za njega platio 11 miliona, a nakon četiri odlične sezone Čelsi je bio spreman da izdvoji čak 40 miliona evra.

Sa reprezentacijom Maroka je ostvario najveći uspeh afričkog fudbala pošto je postao prvi polufinalista Svetskog prvenstva sa ovog kontinenta.

Prošla sezona u Čelsiju bila je turbulentna, odigrao je 18 utakmica i nije postigao gol, upisao je tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading