ŠOK-PREOKRET! Avramov urnisao bivšu suprugu: Prijavio sam Slavicu, dobila je ZABRANU PRILASKA!

Autor:

Zabava

28.06.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nije dostavila policiji nikakve poruke koje su preteće i uvredljive niti poruke u kojima joj Vlada preti da će joj oduzeti dete, kažu iz golmanskog advokatskog tima, dok su mediji iz policijske uprave Novi Sad dobili potvrdu da je Slavica pre osam dana prijavila slučaj.

ŠOK-PREOKRET! Avramov urnisao bivšu suprugu: Prijavio sam Slavicu, dobila je ZABRANU PRILASKA!

Foto: PRofimedia, ATA Images

Slavica Ćukteraš nedavno je prijavila bivšeg muža Vladimira Avramova za pretnje i nasilje, a sada se on oglasio preko advokata, te otkrio svoju verziju priče, koja nema veze s pevačicinom. Naime, mediji su pisali da je golmana saslušala policija u stanici u Novom Sadu, te mu je određena mera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja, dok on navodi da za njim nije bila raspisana poternica, te da Slavica sve laže.

Foto: printscreen/Kurir TV

Slavica Ćukteraš nije želela da komentariše navode bivšeg supurga

- U prostorije PU Novi Sad pristupio je sa svojim advokatom dobrovoljno u subotu 24. 6. 2023, te dao izjavu povodom podnete prijave i ujedno prijavio bivšu suprugu za upućene mu pretnje i ucene. U ovom trenutku nikakav krivični postupak protiv Avramova Vlade nije pokrenut. Takođe, navodna žrtva Slavica Avramov nije dostavila policiji nikakve poruke koje su preteće i uvredljive niti poruke u kom joj Avramov Vlada preti da će joj oduzeti dete - navodi se, između ostalog, u saopštenju iz advokatskog tima Vlade Avramova, pa nastavlja:

- Slavici su dana 24. 6. 2023. od PU Novi Sad, a po prijavi Avramov Vlade, izrečene hitne mere zabrane da kontaktira s žrtvom i prilazi žrtvi nasilja Avramov Vladi u trajanju od 48 sati, koje mere su produžene od Osnovnog suda u Novom Sadu dana 26. 6. 2023. u trajanju od 30 dana.

Republika

Foto: E stock, Starsport

Slavica Ćukteraš i Vladimir Avramov

Inače, Avramov je, kako je pisao portal 24 sedam boravio u Mađarskoj, gde radi kao fudbalski trener u trenutku kada ga je pevačica i bivša žena prijavila. Slavica je tada za medije izjavila.

- Nemam komentar. Neću to komentarisati, ne, ne... Nadam se da me razumete.

Inače, Slavica je 21. 6. 2023 prijavila novosadskoj policiji bivšeg muža, kako je navedeno u medijima, zbog pretnji koje joj je uputio.

- Ona je prijavu podnela nakon što joj je Avramov u više navrata slao preteće poruke, a povod je navodno spor oko starateljstva nad detetom - rekao je tada izvor blizak Slavici.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Vladimir Avramov trvdi da Slavica Ćukteraš nije nikakva žrtva

Takođe, iz policijske uprave Novi Sad mediji su tada dobili potvrdu da je slučaj prijavljen.
Nakon ovih navoda pokušali smo da stupimo u kontakt sa Slavicom, kao i sa Vladimirom, ali se oni do zaključenja ovog broja nisu javljali na brojeve poznate redakciji.
Podsećanja radi, Slavica i Vladimir bili su u braku pet godina, a ćerku Viktoriju dobili su u oktobru 2016. Pevačica je nakon udaje zapostavila muzičku karijeru, kojoj se posle razvoda i vratila.

Slavica: Razveli smo se za minut i po

Slavica Ćukteraš je u januaru 2020. potvrdila da se razvela iako je do tada krila da joj se brak raspao, što je teško podnela.

- Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dete, prioriteti se menjaju i u celoj toj priči je najbitnije da dete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dete živi u gunguli, a drugo kada dete živi u miru - izjavila je Slavica u jednoj emisiji, pa dodala:

- Vlada je jedan divan čovek. Predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dan-danas. Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod, koji se sastavio u minut i po.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Slavica Ćukteraš

Pevačica i ranije trpela psihičko nasilje

Iako je ovo prvi put da je Slavica prijavila Avramova nadležnim organima, pevačica je navela da je i u ranijem periodu trpela psihičko nasilje, ali da nije prijavila policiji jer nije želela da to bude u javnosti zbog prirode javnog posla kojim se bavi.

- Čim je okarakterisano kao krivično delo nasilje u porodici, morala je dostaviti dokaze. Tačno je da je navela i da ju je Vladimir i ranije psihički maltretirao - navodi izvor i potvrđuje da su poruke bile preteće i uvredljive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading