RASPISANA POTERNICA ZA GOLMANOM?! Policija traga za bivšim mužem Slavice Ćukteraš, i ranije je trpela NASILJE!

Autor: P. R.

Zabava

22.06.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimiru Avramovu su izrečene hitne mere zabrane prilaska i komunikacije na 48 sati!

RASPISANA POTERNICA ZA GOLMANOM?! Policija traga za bivšim mužem Slavice Ćukteraš, i ranije je trpela NASILJE!

Foto: PRofimedia, ATA Images

Slavica Ćukteraš prijavila je policiji u Novom Sadu bivšeg supruga, nekadašnjeg golmana Vladimira Avramova zbog navodnih pretnji da će joj "oduzeti dete", međutim, kako se sada saznaje, ovo nije prvi put da pevačica ima problem sa fudbalerom.

Naime, iako je ovo prvi put da je Slavica prijavila Avramova nadležnim organima, pevačica je navela da je i u ranijem periodu trpela psihičko nasilje, ali da nije prijavila policiji jer nije želela da to bude u javnosti, zbog prirode javnog posla kojim se bavi, piše Blic.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Slavica Ćukteraš i Vladimir Avramov

Tužilac je, prema nezvaničnim informacijama pomenutog medija, okarakterisao ovo delo kao krivično delo nasilje u porodici, a nekadašnjem golmanu su izrečene hitne mere zabrane prilaska i komunikacije na 48 sati.

- Čim je okarakterisano kao krivično delo nasilje u porodici, morala je dostaviti dokaze - navodi izvor i potvrđuje da su poruke bile preteće i uvredljive.

Republika

Foto: e-stock/A. NALBANTJAN

Slavica Ćukteraš

Bivši suprug Slavice Ćukteraš trenutno je u inostranstvu, preciznije u Mađarskoj, a za njim je raspisana policijska potraga. Sada je na postupajućem sudiji da proceni da li će mere biti produžene na 30 dana ili ne.

Podsećanja radi, Slavica i Vladimir bili su u braku pet godina, a ćerku Viktoriju dobili su u oktobru 2016. godine. Pevačica je nakon udaje zapostavila muzičku karijeru, kojoj se posle razvoda i vratila.

Republika

Foto: E stock, Starsport

Slavica Ćukteraš i Vladimir Avramov
Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading