KO JE VLADIMIR AVRAMOV? Sve žene su uzdisale za njim, Slavica zbog njega BATALILA pevanje, a sada proživljava PAKAO! (GALERIJA)

Autor: P. R.

Zabava

22.06.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši muž Slavice Ćukteraš, nekadašnji golman Vladimir Avramov, našao se u centru skandala zbog pretnji da će pevačici "uzeti dete".

KO JE VLADIMIR AVRAMOV? Sve žene su uzdisale za njim, Slavica zbog njega BATALILA pevanje, a sada proživljava PAKAO! (GALERIJA)

Foto: printscreen/instagram

U javnosti je poput bombe odjeknula vest da je pevačica Slavica Ćukteraš prijavila svog bivšeg muža policiji u Novom Sadu, nekadašnjeg golmana Vladimira Avramova, i to zbog navodnih pretnji koje je dobijala od njega da će joj "uzeti dete".

Inače, i pored veoma uspešne fudbalske karijere kao i braka sa pevačicom, Avramov nikada nije voleo da se eksponira u javnosti, pa se tako o proslavljenom golmanu tek ponešto moglo čuti iz intervjua koje je pevačica davala, kao i sa sportskih stranica.

Ne tako aktivan na društvenim mrežama, kada objavi nešto to su uglavnom podsećanja na dane njegove blistave karijere, a tek nedavno osvanula je u javnosti fotografija skorijeg datuma koja svedoči da je dobio i po koju sedu.

Ono što je poznato, jeste da su se Slavica i Vlada venčali 2016, iste godine dobili su i ćerku Viktoriju, a pevačica se nije libila da karijeru stavi u drugi plan zbog porodice. Zbog braka sa golmanom, koji je u to vreme imao angažmane u inostranstvu, Slavica je nekoliko godina živela van Srbije, u Dubaiju i u Japanu.

Emocije su nestale, najbitnije da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne oseća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina - rekla je Slavica jednom prilikom o njihovom odnosu.

Republika

Foto: PRofimedia, ATA Images

Slavica Ćukteraš i Vladimir Avramov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading