TEŠKA SUDBINA PORODICE UBIJENOG NAVIJAČA: Milanov otac ozbiljno bolestan, prekinuo lečenje u CG da bi došao na sinovljevu sahranu!

Autor:

Hronika

22.06.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Milana J. (30), koji je juče ubijen ispred porodične kuće u Zemunu, šokirane su incidentom koji se zbio u njihovom kraju, a o njegovoj porodici imaju samo reči hvale.

TEŠKA SUDBINA PORODICE UBIJENOG NAVIJAČA: Milanov otac ozbiljno bolestan, prekinuo lečenje u CG da bi došao na sinovljevu sahranu!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Komšije ubijenog Milana J. o njegovoj porodici nemaju da kažu lošu reč, i tvrde kako se radi o divnim i radnim ljudima.

Jedan od sagovornika Republike, radi se o susedu nesretnog mladića, kaže kako je njegov teško bolesni otac otišao u Crnu Goru na lečenje.

- Otac Dragan je bolestan, došao je juče iz CG nakon što je čuo da mu je sin ubijen, bio je bled kao krpa. U CG nije bio da radi kao što se pisalo u medijima, već je otišao na more kako bi mu sunce i voda pomogli u izlečenju. Već dugo ima problema sa kukovima - rekao je komšija ove porodice za Republiku i dodao:

- Majka Ljiljana je bila bolesna od raka, kako kaže komšija ranije je nosila periku, ali više ne, pa pretpostavlja da se izlečila. bila je voditeljica u staračkom domu.

Susedi koji su svedočili likvidaciji, naveli su kako je Milanov ubica imao kacigu i masku, a kretao se na motoru na kom je bila žuta torba, kako bi se stekao utisak da se radi o dostavljaču.

Podsetimo, Milan je ubijen juče u Zemunu, oko 14.07, kada je oko 12 hitaca u njega ispalio ubica koji se nalazio na motoru.

Kako su za Republiku već istakle komšije, ubicu su snimile kamere sa okolnih kuća, kako je duže vrebao i čekao Milana da se vrati kako bi ga likvidirao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading