OSAM METAKA U GRUDI I STOMAK! DETALJI JEZIVE LIKVIDACIJE U ZEMUNU: Napadač dugo vrebao Milana, snimile ga kamere sa okolnih kuća!

Autor:

Hronika

22.06.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije pritrčale da pomognu upucanom Milanu J.

OSAM METAKA U GRUDI I STOMAK! DETALJI JEZIVE LIKVIDACIJE U ZEMUNU: Napadač dugo vrebao Milana, snimile ga kamere sa okolnih kuća!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Juče oko 15 sati došlo je do pucnjave u Zemunu i tom prilikom ubijen je Milan J. (30), kada je na njega pucao nepoznati muškarac, koji se nalazio na motoru koji je bio brendiran našim poznatim dostavljačem hrane.

Odmah je pokrenuta akcija "Vihor", a nesretni mladić preminuo je od posledica ranjavanja.

Kako javlja reporter Repulike sa terena, komšije ubijenog mladića navode kako su kamere iz okolnih kuća snimile napadača kako duži period čeka žrtvu, sve vreme sakrivan u jedan ćošak, kako ga ovaj ne bi video kada naiđe.

Milan J. ceo dan nije bio kod kuće, a kada se vratio, ušao je kuću, ostao na kratko, a kada je ponovo seo u auto, prišao mu je napadač i u njega ispalio 12 metaka, pričaju komšije.

Kako kaže komšija, osam metaka mu je završilo u predelu stomaka i grudi.

Milanov sused, koji stanuje preko puta njegove kuće, odmah je istrčao napolje kako bi mu pomogao, kao i Milanov rodjeni brat.

- Pokušali su sa peškirima da mu spreče krvarenje, Hitna pomoć je ubrzo došla i prevezla ga u Zemunsku bolnicu, međutim, na putu do tamo je preminuo - priča jedan od čevidaca za Republiku.

Ispred kuće inače nalazi se veliki broj automobila, budući da su došli ljudi kako bi izjavili saučešće, javlja reporter Republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading