UBICA NAPRAVIO GREŠKU NAKON KRVAVOG OBRAČUNA U ZEMUNU: Tokom bekstva kamera sve snimila - policija ima KLJUČNI DOKAZ!

Autor:

Hronika

21.06.2023

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milana je njegovim kolima komšija odvezao do Zemunske bolnice.

UBICA NAPRAVIO GREŠKU NAKON KRVAVOG OBRAČUNA U ZEMUNU: Tokom bekstva kamera sve snimila - policija ima KLJUČNI DOKAZ!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Ubicu Milana J., koji je danas upucan ispred porodične kuće u naselju Altina, snimile su nadzorne kamere. Nakon ubistva Milana, policija je pokrenula akciju "Vihor", ali je ubica za sada uspeo da umakne.

Kako su svedoci rekli, Milan je izašao ispred porodične kuće gde ga je čekao mladić koji je na glavi imao tamnu kacigu sa zatamnjenim vizirom, a imao je i ranac jedne poznate firme za dostavljanje hrane.

Svađa, pa pucnjava

Usledila je kraća svađa, posle čega je napadač ispalio nekoliko hitaca u Milana, seo na skuter i pobegao sa mesta zločina.

Milana je njegovim kolima komšija odvezao do Zemunske bolnice, ali je ranjeni mladić preminuo uprkos naporima lekara. Na lice mesta je došao veliki broj policajaca, mnogo inspektora u civilu a raspisana je i akcija "Vihor", koja podrazumeva blokadu i kontrolu svih važnijih saobraćajnica. Akcija "Vihor" za sada nije dala rezultata.

Policajci su izašli na lice mesta, obavljen je uviđaj. Odnet je "mercedes" koji je u vlasništvu jednog komšije, a koji je oštećen u pucnjavi.

Napadača su, inače, snimile brojne kamere za video nadzor. Prilikom bekstva, ubica na skuteru se zbunio, pa je skrenuo u obližnju perionicu automobila, prilikom izlaska na veću saobraćajnicu, tako da je policija dobila dobar snimak sa kamera za video nadzor. Pored snimka, policija ima i izjave svedoka.

Ubijeni imao dosije

- Video sam tog momka nedeljama pre ubistva. Vozio je skuter bez tablica, što mi je bilo čudno. Imao je na leđima ranac jedne poznate firme za isporuku hrane. Bilo mi je čudno što se stalno vozi po kraju, a sigurno nema toliko porudžbina. Imao je tamnu kacigu, sa zatamnjenim vizirom. Mislim da je to planirano ubistvo - rekao je jedan od žitelja tog dela grada.

Milan je imao policijski dosije. Dve i po godine služio je zatvorsku kaznu zbog krivičnih dela vezanih za trgovinu narkoticima.

Nadzorne kamere snimile ubicu

Napadača su, inače, snimile brojne kamere za video nadzor. Prilikom bekstva, ubica na skuteru se zbunio, pa je skrenuo u obližnju perionicu automobila, prilikom izlaska na veću saobraćajnicu, tako da je policija dobila dobar snimak sa kamera za video nadzor. Pored snimka, policija ima i izjave svedoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading