NIJE ODBIO ARAPSKE MILIONE: Defanzivac Čelsija u Saudijskoj Arabiji!

Autor:

Sport

26.06.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pune ruke posla imaju klubovi sa bliskog i dalekog istoka ovo leto, šalju bogate ponude na sve strane, a jedan od onih koji je prihvatio da se preseli je sjajni defanzivac iz Senegala.

NIJE ODBIO ARAPSKE MILIONE: Defanzivac Čelsija u Saudijskoj Arabiji!

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Engleska - Senegal

Kalidu Kulibali napušta Čelsi i postaje novi fudbaler Al-Hilala. Nisu saopšteni detalji ugovora, spekuliše se o cifri od 23 miliona evra koliko će pripasti klubu iz Londona na ime obeštećenja.

 

 

Senegalac se u Al-Hilalu priključio dosadašnjem igraču Vulverhemptona Rubenu Nevesu, a uskoro bi mogao da ih pojača i golman Čelsija Eduar Mendi.

Lionel Mesi se takođe dovodio u vezu sa saudijskim klubom, nudili su mu najveći ugovor u istoriji fudbala, ali je ipak odlučio da ode u Inter iz Majamija.

Kulibali je prošlo leto prešao iz Napolija u Čelsi za koji je odigrao 32 utakmice i postigao dva gola.

U klubu iz Londona nisu zadovoljni prethodnom sezonom, završili su tek na desetom mestu u Premijer ligi, tako da im sledi kompletno renoviranje igračkog kadra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading