VELIKA TRAGEDIJA! Talentovani fudbaler (18) PODLEGAO POVREDAMA posle HOROR NESREĆE, klub se OPROSTIO dirljivom porukom!

Autor:

Sport

06.06.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su se borili za njegov život, ali nisu uspeli da ga sačuvaju.

VELIKA TRAGEDIJA! Talentovani fudbaler (18) PODLEGAO POVREDAMA posle HOROR NESREĆE, klub se OPROSTIO dirljivom porukom!

Foto: Ilustracija

Mladi fudbaler Livorna, 18-godišnji Anvar Megbli, podlegao je povredama i preminuo posle stravične saobraćajne nesreće čiji je bio akter.

On je u nedelju oko 5.30 časova ujutru doživeo nesreću kada je u motor na kome se vozio sa svojim prijateljom udario automobil.

Udarac je došao od pozadi, a automobilom je upravljao tridesetogodišnjak. Anvar i njegov prijatelj su od siline udara pali sa motora, te su završili u bolnici u Pizi.

 

 

Fudbaler Livorna je preminuo u ponedeljak, dok se lekari i dalje bore za život njegovog prijatelja.

Klub se od svog talenta oprostio dirljivom porukom.

- Ne, ne možete umreti sa 18 godina. Danas, posle tragične nesreće na putu između San Vićenca i Donoratika, tokom noći između subote i nedelje, Anvar Megbli, napadač rođen 2005. godine i član juniora Livorna i prošle sezone u nekoliko navrata deo prvog tima, poginuo je. Ceo klub izražava najdublje saučešće porodici u ovom trenutku velikog bola. Pozdrav, šampione. Uvek ćeš biti s nama - piše u saopštenju Livorna. 

Anvar Megbli je bio deo mlađih kategorija Livorna, a povremeno je trenirao i sa prvim timom u kom je tek trebalo da dobije šansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading