NOVA SMRT NA SPORTSKIM TERENIMA! Bivši fudbaler preminuo zbog nepoznatog VIRUSA!

Autor:

Sport

30.05.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši argentinski fudbaler, a sada trener, Havijer Jakuzi (43), preminuo je u Meksiku, gde je radio i to nakon što se zarazio virusom.

NOVA SMRT NA SPORTSKIM TERENIMA! Bivši fudbaler preminuo zbog nepoznatog VIRUSA!

Foto: Starsport

Havijer Jakuzi je rođen u San  Nikolasu 1979. godine, gde je i počeo fudbalsku karijeru u ekipi Platensea. Posle toga je nastupao za Tigre, Himnasiju, odakle je otišao u Tiro Federal, pa Arsenal de Sarandi, meksičku Tihuanu, Huarakan, Rozario, Defensu i Justiciju, General Roho, Matijenco i Klub Somisu, pre nego je i završio karijeru.

Čim je "okačio kopačke o klin", Jakuzi je uplovio u trenerske vode i prvi posao je dobio u ekipi Defensa i Justicija, gde je vodio rezervni tim, da bi potom dobio ponudu da postane pomoćnik u Keretaru iz Meksika, što je sa zadovoljstvom prihvatio.

 

 

Tragična sudbina zadesila ga je u klubu iz Centralne Amerike, pošto nije ni slutio da će mu Keretaro i Meksiko nažalost biti poslednja trenerska stanica.

U međuvremenu se Havijer Jakuzi zarazio virusom, koji je bio koban po njega.

Klub se odmah oglasio putem društvenih mreža, dok se od bivšeg fudbalera oprašta i veliki broj navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading