DOMAĆIN JE POTVRDIO ULOGU APSOLUTNOG FAVORITA: Šest lakih komada protiv fenjeraša - ostaje žal za propuštenim prilikama tokom šampionata!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.05.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema očekivanju, pitanje pobednika nije se dovodilo u pitanje.

DOMAĆIN JE POTVRDIO ULOGU APSOLUTNOG FAVORITA: Šest lakih komada protiv fenjeraša - ostaje žal za propuštenim prilikama tokom šampionata!

Foto: OFK Bosut

Fudbaleri OFK Bosuta ostvarili su ubedljiv trijumf u poslednjem ovosezonskom susretu koji je odigran pred domaćim ljubiteljima fudbala, ali opšti je utisak da je ekipa mogla da stigne i do značajnijeg ostvarenja u Gradskoj fudbalskoj ligi Sremska Mitrovica.

 

Prema očekivanju, poslednjeplasirana Sloga iz Zasavice nije mogla da pruži značajniji otpor kvalitetnijm protivniku koji je ostvario ubedljiv trijumf.

Od prvog zvižduka sudije Slavka Stojanovića, domaćin je zagospodario terenom, ali se u uvodnih 45 minuta igre mreža golmana Aleksandra Veselinovića, samo jednom zatresla. Već u sedmom minutu Nenad Sedlarović je doveo svoju ekipu do prednosti, a i pored nekolicine izglednih prilika, rezultat se do odlaska na odmor nije menjao.

U nastavku meča viđena je rapsodija OFK Bosuta koja je započeta u 54. minutu kada je Miloš Maksimović iz slobodnog udarca sa tridesetak metara postigao pogodak za TV špice. Samo šest minuta kasnije Mladen Simić volej udarcem sa ivice kaznenog prostora povećava predsnot domaćeg sastava, a već u 65. minutu Sedlarović stiže do svog drugog, a ukupno četvrtog pogotka OFK Bosuta.

Do kraja susreta viđena su još dva pogotka. "Petarda je pukla" u 75. minutu kada se i Miloš Maksimović drugi put upisao u listu strelaca, da bi tri minuta kasnije "tačku na i" stadio Milenko Jović.

Foto: OFK Bosut

Mreža je ostala netaknuta - Srđan Jovanović

 

- GFL Sremska Mitrovica, 19. kolo:

OFK Bosut (Bosut) - Sloga (Zasavica) 6:0 (1:0)

Stadion: OFK Bosut

Sudija: Slavko Stojanović

Strelci: N. Sedlarović 7`, 65`, M. Maksimović 54`, 75`, M. Simić 60`, M. Jović 78`

Žuti karton: M. Jović (OFK Bosut)

OFK Bosut (Bosut): Jovanović, Jović, Minić, Kvržić, Simić, Radišić, Sedlarović, Živanović, Kovačević, Maksimović, Hrček. Na klupi su bili: Bešlić, Trninić.

Sloga (Zasavica): Veselinović, Jerosimović, Galonić, Čupić, Vukojević, Turudić, Krsmanović, Vuga, Savatić, Ilić.

Do okončanja ovosezonskog takmičenja ekipu OFK Bosuta očekuju još dva prvenstvena duela. Narednog vikenda sledi gostovanje u Ležimiru ekipi Planinca, a pred ekipom iz mesta koje mnogi smatraju najlepšim vojvođanskim naseljem, je i zasotali meč protiv Sloge u Čalmi.

U navedenim susretima OFK Bosut će pokušati da zadrži četvrti poziciju na tabeli, ali ostaje žal usled nekih neplaniranih neuspeha koji su klub koštali možda i samog vrha tagele sremskomitrovačke gradske lige.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading