ZAČULA SE ŠAMPIONSKA ZVONA: Titula je stigla u Valjevo - kaznena ekspedicija iz Novog Naselja petardirala gradskog rivala! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.05.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema očekivanju, još jednom su pokazali superiornost i ubedljivim trijmfom stigli do šampionskog pehara.

ZAČULA SE ŠAMPIONSKA ZVONA: Titula je stigla u Valjevo - kaznena ekspedicija iz Novog Naselja petardirala gradskog rivala! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Žarko Sokić

Valjevsko Novo Naselje slavi. Fudbalski klub Junior i teoretski je obezbedio šampionsku titulu i plasman u viši rang takmičenja, Kolubarsku okružnu ligu.

 

U okviru 24. kola Međuopštinske lige Kolubara - "grupa Zapad", Junior Novo Naselje na igralištu u Grabovici ostvarilo je ubedljiv trijumf rezultatom 5:0 nad gradskim rivalom Jadrom 2013 čime je ostvaren deseti uzastopni trijumf, a ujedno i 21. ovosezonska pobeda u 24 odigrana meča.

 

 

Pogotkom Filipa Andrića domaćin je već u drugom minutu susreta načeo mrežu gostujućeg sastava, a pitanje pobednika bilo je rešeno već tokom prvog poluvremena, s obzirom da su fudbaleri Junior Novog Naselja do odlaska na odmor još dva puta tresli mrežu protivničkog golmana. U listu strelaca su se upisali Luka Ćosić i Stefan Đukić u 26. i 43. minutu.

U nastavku meča, prema očekivanjima, domaćin je samo uvećao svoju prednost. Filip Andrić je svojim drugim pogotkom u 48. minutu najavio ubedljiv trijumf svoje ekipe, da bi u 72, minutu susreta Bogdan Panić "stavio tačku na i" čime su osvojena nova tri boda kojima i definitivno ekipa iz valjevskog Novog Naselja postaje član okružnog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

- Međuopštinska liga Kolubara - "grupa Zapad", 24. kolo:

Junior Novo Naselje (Valjevo) - Jadar 2013 (Valjevo) 5:0 (3:0)

Stadion: u Grabovici

Sudija: David Radojević

Pomoćne sudije: Slobodan Ilić, Todor Stanojvić

Strelci: F. Andrić 2, 48, Lu. Ćosić 26, S. Đukić 43, B. Panić 72

Junior Novo Naselje (Valjevo): Pimić, Jovanović (Stepanović), La. Ćosić, Pantelić, Lu. Ćosić, Đukić (Žujović), Plavšić, D. Panić, B. Panić, Andrić (Radovanović), Josipović. Trener: Bratislav Radenković

Pred fudbalerima Juniora su još dve takmičarske runde u kojima će i pored obezbeđene titule, pokušati da ostvare nove trijumfe, kako bi aktuelnu sezonu okončali na impresivan način.

Ono što svakako predstoji, jeste velika borba uprave ovog agilnog sportskog kolektiva kada je u pitanju rešenje problema vezano za teren u Grabovici, o čemu smo nedavno razgovarali sa prvim čovekom kluba, Zoranom Radovanovićem koji nam je tom prilikom rekao da se ekipa ne zadovoljava samo plasmanom u okružni fudbalski rang, već je cilj da narednog proleća, FK Junio Novo Naselje svoje mesto zauzme i u zonskom fudbalskom rangu.

Priču o navedenom susretu, kao i ekipi FK Junior Novo Naselje možete pogledati u petak 2. juna samo u najnovijem izdanju emisije "Niže lige Srbije" na portalu "Republika.rs".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Valjevac

28.05.2023 15:21

Svaka vam čast za sve što radite ne samo na promociji kluba iz naselja već kompletnog nižerazrednog fudbala. Niko nikada nije pružio toliko pažnje projektu kojim se propagira bazični fudbal i koji pokazuje da fudbal u Srbiji nisu samo Zvezda i Partizan.