IDEMO NA POBEDU: U "srpskom Mančesteru" znaju kako se stiže do zacrtanih ciljeva!

Autor:

Sport

27.05.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje ulazi u samu završnicu, sledi ciljna ravnina...

IDEMO NA POBEDU: U "srpskom Mančesteru" znaju kako se stiže do zacrtanih ciljeva!

Foto: GFK Dubočica

Pobedom u prethodnoj takmičarskoj rundi nad rivalom iz Jagodine minimalnim rezultatom 1:0 i kiksom velikog rivala u Popovcu, fudbaleri leskovačke GFK Dubočice nalaze se na korak od ostvarenja ovosezonskog cilja i plasmana u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

U subotu 27. maja sa početkom od 17.30 časova Leskovčani gostuju u Svilajncu u utakmici u kojoj nemaju prava na kiks.

Sportski kolektiv iz Svilajnca iza sebe ima uspešnu sezonu. U ovom momentu sa 46 osvojenih bodova zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli istočne grupe srpskoligaškog karavana, a u prethodnih pet prvenstvenih susreta zabeležili su tri trijumfa (Pčinja 2:1, OFK Brzi Brod 3:0 i SFS Borac 2:1) i dva poraza (Timočanin 0:2 i Meševo 2:3). Shodno navedenom Radnički iz Svilajnca u predstojeći derbi susret ulazi u dobroj formi, ali im rasterećenost može predstavljati i dodatni motiv uoči susreta u kojem je protivniku pobeda imperativ.

Leskovčani su neporaženi u prethodnih pet prvenstvenih mečeva i tri kola pre okončanja takmičenja imaju isto toliko bodova prednosti u odnosu na glavnog konkurenta iz Pirota. 

Foto: GFK Dubočica

Tri boda su Leskovčanima neophodna

 

- Srpska liga Istok. 28. kolo:

Radnički (Svilajnac) - GFK Dubočica (Leskovac)

Stadion: "Bojača"

Datum: Subota, 27. maj

Početak: 17.30 časova

Uoči predstojećeg gostovanja u Svilajncu, trener Dejan Čelar je izjvaio:

- Jako dobra ekipa, ja ih baš cenim i bila je teška utakmica i u prvom delu. Očekuje nas teško gostovanje. Kadrovski smo svi kompletni osim Ivana Milića koji ima kartone. Dobro smo trenirali ove nedelje i idemo na pobedu.

Lidera Srpske lige Istok, nakon meča u Svilajncu, do okončanja aktuelne sezone očekuju mečevi protiv Vlasine i paraćinskog Jedinstva, nakon čega, svi se u Leskovcu nadaju, sledi i velika proslava.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading