BORBA ĆE SE VODITI DO POSLEDNJEG SUDIJSKOG ZVIŽDUKA: "Raba" zasijala u punom svetlu - obrenovački snovi postaju java! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.05.2023

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su ih otpisali, ali su se oni izdigli iz svih problema.

BORBA ĆE SE VODITI DO POSLEDNJEG SUDIJSKOG ZVIŽDUKA: "Raba" zasijala u punom svetlu - obrenovački snovi postaju java! (FOTO, VIDEO)

Foto: FK Radnički Obrenovac

Do pre samo desetak dana činilo se da fudbaleri obrenovačkog Radničkog teško mogu izboriti opstanak u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana, ali su dva vezana trijumfa u potpunosti promenili sliku na tabeli.

 

Nakon ubedljivog trijumfa nad sastavom sa Careve ćuprije (4:0), popularna "raba" je stigla do velike pobede na stadionu u Vojislava Ilića (1:0), čime su nakon dugo vremena uspeli da pobegnu iz zone ispadanja i sada Obrenovčani sa mnogo optimizma dočekuju psolednje dve takmičarske runde.

Istovremeno, rukovodstvo radi na poboljšanju infrastrukturnih uslova na samom stadionu, pa je dom obrenovačkih fudbalera pre samo nekoliko dana zasijao u punom svetlu. Postavljeni su novi reflektori koji će omogućiti svim klupskim kategorijama daleko bolje uslove za rad u budućnosti, a samim tim mogu se očekivati i bolja rezultatska ostvarenja.

 

 

Kada je reč o finišu šampionata, Radnički Obrenovac predstojećeg vikenda dočekuje lazarevački Borac, da bi prvog vikenda meseca juna gostovali Zvezdari na stadionu u Ulici Ljubice Lukovića u poslednjem takmičarskom susretu za sezonu 2022/23.

Da podsetimo, Obrenovčani u ovom momentu zauzimaju 14. poziciju na tabeli Srpske lige Beograd sa bodom više u odnosu na borčanski BSK i tri boda manje u odnosu na Sinđelić, Torlak i novobeogradski Studentski grad.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading