REVOLVERAŠKI OBRAČUN STANOJEVIĆA I STANKOVIĆA: Napadač Rudara het-trikom torpedovao goste iz Plane! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.05.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlonedeljni kiks brzo je prevaziđen.

REVOLVERAŠKI OBRAČUN STANOJEVIĆA I STANKOVIĆA: Napadač Rudara het-trikom torpedovao goste iz Plane! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen/FK Rudar Plažane

Fudbaleri Rudara iz Plažana su u okviru 23. takmičarske runde Međuopštinske lige Jug doživeli prvi ovosezonski prvenstveni poraz. Oni su u Tekiji rezultatom 1:2 doživeli neuspeh od ekipe Radničkog, ali su se već prethodnog vikenda vratili na trijumfalni kolosek 

 

Šampion i budući član višeg ranga takmičenja, Pomoravske okružne lige, ugostio je sastav Istoka 63 iz Plane i nakon uzbudljive fudbalske predstave stigao do trijumfa, a publika je i pored kišovitog vremena mogla da uživa u reviji pogodaka, rezultatskoj neizvesnosti, ali i crvenim kartonima.

Prvih 45 minuta igre obeležili su Lazar Stanojević sa jedne i Jovan Stanković sa druge strane. Jedanaestica Rudara je već u sedmom minutu susreta dovela domaćina do rezultatske predsnoti, ali je golovima Jovana Stankovića u 24. i 26. minutu Istok 63 stigao do potpunog preokreta.

Rezultatska klackalica nastavljena je i u finišu prvog poluvremena kada je napadač domaćina pogotcima u 30. i 40. minutu vratio prednost domaćem sastavu.

Drugo poluvreme bilo je znatno mirnije i. Viđen je samo jedan pogodak koje je delo Dušana Taniča u 65. minutu čime je domaćin potvrdio trijumf.

 

 

- Međuopštinska liga Jug, 24. kolo:

Rudar (Plažane) - Istok 63 (Plana) 4:2 (3:2)

Stadion: FK Rudar

Sudija: Nikola Bogdanović (Ćuprija)

Strelci: L. Stanojević 7`, 30`, 40`, D. Tanić 65`; J. Stanković 24`, 26`

Žuti kartoni: D. Tanić (Rudar); Lj. Stojković, N. Pajić, V. Gajić (Istok 63)

Crveni kartoni: B. Stanisavljević (Rudar); A. Dinić (Istok 63)

Rudar (Plažane): Milutinović, Radenović, Sretenović, D. Stanojević, Tanić, Rajčić (Stevanović), Savić, Ivanović, L. Stanojević, Salkić, Stanisavljević.

Istok 63 (Plana): Gajić, Pajić, Marković, D. Petrović, Miletić, Simić, Ljubičić, N. Petrović, Stojković, Dinić, Stanković.

Do okončanja ovosezonskog takmičenja ostalo je da se odigraju još dva prvenstvena kola. Lider iz Plažana narednog vikenda gostuje u Bukovču ekipi Mladosti, da bi u poslednjem kolu pred svojim navijačima 11. juna proslavili šampionsku titulu u meču protiv 15. Avgusta 1950. iz Lomnice.

Ekipa Istoka 63 iz Plane šampionat će okončati u gornjem delu tabele, a u preostalim susretima dočekaće Omladinac iz Šaludovca, da bi u takmičenje okončali gostovanjem u Jagodini, ekipi Kolonije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading