KIKS U ZAO ČAS: Morava 1918 porazom u Trsteniku lidersku poziciju prepustila velikom rivalu - sudbina više nije u njihovim rukama!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.05.2023

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U finišu šampionata sledi potpuni haos...

KIKS U ZAO ČAS: Morava 1918 porazom u Trsteniku lidersku poziciju prepustila velikom rivalu - sudbina više nije u njihovim rukama!

Foto: FK Jedinstvo 1936 Kruševac

Detalj sa gostovanja Morave 1918 u Kruševcu

Fudbaleri Morave 1918 iz Ćuprije, najveći period ovosezonskog takmičenja u okviru Zone Zapad proveli su na liderskoj poziciji, ali su nakon gostovanja u Trsteniku, dva kola pre kraja takmičenja, ne samo predali prvo mesto, već skliznuli do "kote tri".

 

U okviru 28. kola Zone Zapad, sportski kolektiv iz Ćuprije gostovao je u Trsteniku gde je domaćin, ekipa Trstenika PPT stigla do zaslužene i ubedljive pobede.

Duel dve ekipe koje se bore za vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Istok, privukao je pažnju velikog broja ljubitelja fudbala, koji nisu zažalili što su subotnje poslepodne posvetili najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Domaćin do prednosti stiže u 22. minutu susreta kada je mrežu ekipe iz Ćuprije zatresao golgeter ovosezonskog takmičenja, Nikola Miljković, preciznim udarcem sa dvadesetak metara.

Samo četiri minuta kasnije usledila je nova radost domaćih navijača. Udarcem iz slobodnog udarca sa preko 25 metara, Petar Aksentijević duplira prednost, a isti fudbaler u 57. minutu postiže svoj drugi, a ukupno treći pogodak trsteničkog zonaša.

Konačan rezulat meča postavio je Danilo Đurić u 66. minutu.

Foto: FK Trstenik PPT

U Trsteniku će se igrati srpskoligaški fudbal?

 

- Zona Zapad, 28. kolo:

Trstenik PPT (Trstenik) - Morava 1918 (Ćuprija) 3:1 (2:0)

Stadion: Gradski stadion u Trsteniku

Strelci: N. Miljković 22, P. Aksentijević 26, 57; D. Đurić 66

Do kraja takmičenja u ovosezonskoj Zoni Zapad ostalo je da se odigraju dva prvenstvena kola. Ekipa Morave 1918 narednog vikenda dočekuj Mladi borac iz Sedlara, da bi u poslednjem kolu gostovali u Rekovcu ekipi Levača.

Sa druge strane Trstenik PPT prvo gostuje ekipi Majdevo-Kupci, da bi u poslednjem kolu dočekali aktuelnog lidera ekipu Rembasa.

S obzirom da Morava 1918 i Trstenik PPT u ovom momentu sa 64, odnosno 61 osvojenim bodom zauzimaju pozicijie tri i četiri na prvenstvenoj tabeli, kako bi došli do čelne pozicije neophodno je da trenutno vodeći dvojac, Rembas iz Resavije i Jedinstvo 1936 iz Kruševca dožive neuspeha u nekon od predstojećij mečeva, a li uvidom u raspored, slobodno se može reći da najpovoljniji raspored u finišu sezone imaju kruševački fudbaleri.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading