LAZAR SAMARDŽIĆ DOLAZI NA MARAKANU! Reprezentativac Srbije potvrdio ONO što svi zvezdaši žele da ČUJU! Zna se i KADA!

Autor:

Sport

30.05.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije je na dobrom putu da se plasira na Evropsko prvenstvo.

LAZAR SAMARDŽIĆ DOLAZI NA MARAKANU! Reprezentativac Srbije potvrdio ONO što svi zvezdaši žele da ČUJU! Zna se i KADA!

Foto: Starsport

Lazar Samardžić u dresu reprezentacije Srbije

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija su sa dve pobede počele napad na takmičenje, koje se naredne godine održava u Nemačkoj. Najpre je savladana Litvanija u Beogradu, a potom Crna Gora u Podgorici.

Ipak, najveću pobedu Srbija je odnela time što je dobila Lazara Samardžića, kojeg je želeo i domaćin budućeg Evropskog prvenstva u svojim redovima. Naročito, jer je fudbaler Udinezea prošao sve mlađe kategorije "pancera".

Momak rođen u Berlinu je debitovao za "orlove", što je bilo i veoma emotivno za njega, kao i njegovu porodicu, otkrio je fudbaler za "ATV" iz Banjaluke.

- Reprezentacija mi je bila san, od malena. Gledao sam utakmice, moje drugare, kao što je Marko Grujić. Sad sam ponosan, u reprezentaciji želim da uvek budem na maksimumu. Nemačka je dobra reprezentacija, igrao sam deset godina tamo i hvala Nemačkoj. Ja sam Srbin, prezivam se Samardžić. Kao zvezdaš, debitovao sam na Marakani, to je neverovatan osećaj. Cela porodica je plakala, mama, tata i devojka. I ona zna šta mi reprezentacija znači kao i mojoj porodici - rekao je Lazar Samardžić.

Foto: Starsport

Lazar Samardžić

Sjajan doček imao je Samardžić i od strane srpskih navijača.

- Dobio sam dosta poruka podrške. U reprezentaciji su me sjajno prihvatili. Morao sam da pevam. Treći dan sam imao nastup, čekao sam to, bio sam nervozan i posle sam se mogao opustiti. Jedan od uzora mi je Dušan Tadić. Poslao mi je dres i čestitku za 14. rođendan. Sada igramo zajedno, volim njega kao igrača, on je majstor pa i ja probam nešto da uzmem od njega.

Napominje prvotimac člana Serije A, Udinezea, da Piksijevi "orlovi" imaju značajne šanse da odu na takmičenje, koje se čeka 24 godinu u Srbiji.

- Imamo baš dobru ekipu, top. Mnogo momaka je u Italiji. Velika smo fudbalska nacija. Hoćemo da pišemo istoriju. Piksi je za nas igrače kao drug pa kao i otac. Možemo da pričamo s njim o svemu. Mi smo tamo kao porodica. Nadamo se Evropskom prvenstvu. Navijači to hoće da čuju.

Mnogi su bili u dilemi za koga Lazar navija, da li je više sklon Zvezdi ili Partizanu. Sada je rešio i tu misteriju, naglasivši da bi voleo da zaigra na Topčiderskom brdu.

- Voleo bih bar godinu dana da odigram u dresu Crvene zvezde. Želja mi je da pred kraj karijere zaigram za Zvezdu - istakao je srpski reprezentativac, koji je potom otkrio i da je bio na pragu Barselone:

- U kući mi je bio Patrik Klajvert, tada direktor u Barseloni. Želeo je da dođem. Tada sam imao 16-17 godina, bilo je prerano da idem. Bio sam još dete, pričao sam sa roditeljima, iako mi je Barsa san, i srce me vuklo, ali mislim da je bilo prerano - zaključio je Lazar Samardžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading