NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Milojević ZAMERIO Baharu!

Autor:

Sport

29.05.2023

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Treba da ga novinari pitaju zašto je to uradio. Ja to ne bih uradio."

NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Milojević ZAMERIO Baharu!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Doskorašnji trener Crvene zvezde Miloš Milojević prvi put je razgovarao za medije od kako je napustio tim iz Ljutice Bogdana. Naime, taletnovani strateg intervjuisan je od strane portala "Mako" iz domovine novog stratega crveno-belih Baraka Bahara.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

- Trudim se da ne plačem, ali ponekad ne možete da kontrolišete ove stvari. Odrastao sam u klubu, navijač sam od malih nogu i ovaj posao za mene je bio ostvarenje sna. Neverovatan je osećaj osvojiti duplu krunu sa klubom koji volim ceo život. Veoma sam ponosan na igrače. Uživao sam radeći sa njima. Bio sam sa njima četiri godine, osim jedne godine kada sam bio u Švedskoj. Nisam imao nikakav problem sa njima, oni su sjajan primer i velika je radost bila provoditi trenutke sa njima - počeo je Milojević.

Objasnio je i kako je saznao da više neće biti trener crveno-belih

- Rukovodioci su mi pre par meseci rekli da žele trenera sa iskustvom u Ligi šampiona. Nisam imao pojma ko bi mogao biti. Rekao sam da, sa jedne strane to mogu da razumem, ali sa druge strane da mislim da mogu da vodim klub na drugom nivou. Već sam vodio klubove u Ligi Evrope i Ligi Konferencije, a bio sam pomoćnik u Ligi šampiona, tako da mislim da imam iskustvo. Menadžment je očigledno mislio drugačije. Uvek sam poštovao odluke menadžmenta. Znao sam da klub želi nešto novo i Barak Bahar je uradio odličan posao u Haifi. Osvojio je tri uzastopne titule. Ostavio je dobar utisak na njih, posebno u kvalifikacijama za Ligu šampiona kada nas je prošao. Ja to poštujem i ne želim klubu ništa manje nego samo uspeh. Možda je i igračima potreban neki novi glas - dodao je Milojević.

Podelio je i svoje mišljenje o Baraku Baharu.

- Znam i da Barak Bahar ima malo više iskustva u Ligi šampiona. Ali može se reći da ja imam i manje lošeg iskustva, kao što je šest primljenih golova od Benfike ili sedam od Pari Sen Žermena. Ja volim da stičem dobro iskustvo. Barak treba da bude svestan da menadžment Crvene zvezde ne voli da gubi, posebno ne kod kuće, pa makar to bili Real ili Mančester Siti. Ja znam da su bili veoma razočarani kada sam izgubio od Monaka, koji je kasnije imao dva igrača u finalu Svetskog prvenstva - naglasio je nekadašnji trener crveno-belih.

Međutim, jednu stvar mu zamera.

- Iako je potvrđen prošle nedelje, jasno je da je potpisao pre. Pre nego što je odlućena trka u Izraelu. Treba da ga novinari pitaju zašto je to uradio. Ja to ne bih uradio. Nisam ni sa kim razgovarao dok se sezona nije završila. To je moje viđenje profesionalizma - dodao je Milojević.

Kakvi su mu planovi za budućnost?

- Navikao sam poslednjih godina da se borim za titule, tako da želim da se moj sledeći klub bori takođe za titule. Shvatio sam da sam zavoleo osećaj osvajanja titula - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading