NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI: Novaka Đokovića sa tribina gledao LEGENDARNI srpski reprezentativac!

Autor:

Sport

29.05.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su mislili da je anonimus.

NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI: Novaka Đokovića sa tribina gledao LEGENDARNI srpski reprezentativac!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u 2. kolo Rolan Garosa! Nole je na "Šatrijeu" deklasirao Amerikanca Aleksandra Kovačevića u tri seta - 6:3, 6:2, 7:6.

Dvostruki šampion Pariza je kontrolisao duel od prvog do poslednjeg poena. Američki igrač je najbolje odigrao u završnici trećeg seta, kada praktično više nije imao realne šanse za preokret, ali hrabri Đokovićeva sigurnost, koncentracija i fizičko stanje pred teže izazove u "gradu svetlosti".

 

 

Ovaj meč pratio je veliki broj navijača među kojima je bio i Danijel Ljuboja. 

 

 

Proslavljeni reprezentatvac nastupao je za Srbiju i Crnu Goru i na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006, a najviše ga se sećamo po čuvenim šarama na glavi. Sada, Ljuboja je u društvu prijatelja pratio Novakov meč. bivši fudbaler objavio je na društvene mreže fotografiju na kojoj je u društvu prijatelja. Mnogi navijači svakako ga ne bi prepoznali jer je potpuno promenio imidžu odnosu na igračke dane.

Foto: Starsport

Danijel Ljuboja

Dres sa državnim grbom Ljuboja je nosio na 19 utakmice. Klupsku karijeru gradio je u Sošou, Par Sen Žermenu, Štutgartu, Hamburgu, Volfsburgu...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading