SPALA KNJIGA NA TRI SLOVA! Amerikanac PREJAK za Krajinovića!

Autor:

Sport

29.05.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa, jer ga je pobedio Frensis Tijafo iz SAD-a rezultatom 3:0 (6:3, 6:4, 6:2).

SPALA KNJIGA NA TRI SLOVA! Amerikanac PREJAK za Krajinovića!

Foto: Tanjug

Sapleo se Krajinović već na prvoj prepreci u Parizu protiv 12. igrača sveta. Amerikanac je bio nepremostiva prepreka za Filipa, kome je posao dodatno otežala povreda u prvom setu, kada ga je Tijafo prosto "nokautirao" smečovanjem loptice.

Posle medicinskog tajm-auta Srbin je nastavio meč, ali nema sumnje da je ovaj detalj ostavio i te kako posledice po igru Somborca.

Frensis je do prvog i jedinog brejka u prvom setu stigao u četvrtom gemu, kada je iznenadio Fiću i poveo sa 3:1, a zatim sačuvao svoj servis do kraja ovog perioda i trijumfovao sa 6:3.

Za razliku od prethodnog dela igre, američki teniser je takođe napravio jedan brejk i u drugom setu, ali ovog puta u trećem gemu, te je rutinski odbranio stečenu prednost i rezultatom 6:4 poveo sa 2:0 u setovima.

Foto: Tanjug

 

Potpuno indisponiran, Krajinović nije imao šansu za bilo kakvu najavu preokreta, pa je u trećem setu osvojio samo dva gema. Već u prvom Tijafo je napravio brejk, a zatim još jedan u petom poenu za ubedljivih 4:1, pa je sa ubedljivih 6:2 obezbedio plasman u drugu rundu.

Protivnik Amerikancu biće Aslan Karacev iz Rusije, koji je izbacio Australijanca Alekseja Popirina rezultatom 3:1.

Ovim porazom Krajinovića, Srbija je ostala samo sa tri predstavnika na Rolan Garosu, pošto su Dušan Lajović i Laslo Đere takođe eliminisani, od Kineza Žižen Žanga, odnosno, Rusa Andreja Rubljova.

Tako su Novak Đoković i Miomir Kecmanović u muškoj, odnosno, Olga Danilović u ženskoj konkurenciji, ostali jedini predstavnici našeg tenisa u Bulonjskoj šumi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading