ŠOKANTNA VEST SA ROLAN GAROSA: Srbin najavio KRAJ karijere!

Autor:

Sport

29.05.2023

21:08 >> 21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me jako muči."

ŠOKANTNA VEST SA ROLAN GAROSA: Srbin najavio KRAJ karijere!

Foto: Starsport

Novak Đoković, Dušan Lajović i Filip Krajinović

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa, jer ga je pobedio Frensis Tijafo iz SAD-a rezultatom 3:0 (6:3, 6:4, 6:2).

Sapleo se Krajinović već na prvoj prepreci u Parizu protiv 12. igrača sveta. Amerikanac je bio nepremostiva prepreka za Filipa, kome je posao dodatno otežala povreda u prvom setu, kada ga je Tijafo prosto "nokautirao" smečovanjem loptice.

Republika

Foto: Tanjug

Filip Krajninović

- Za neki nastavak treba još veći rad, motivacija, tim ljudi, svašta nešto. Dugo se gubim u svemu ovome, ne osećam se na terenu jako. Opet ponavljam, sve mi teže padaju pobede, igra moja, koja je bila agresivna, nestala je. Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me jako muči - rekao je Krajinović.

Frensis Tijafo naneo je srpskom teniseru još jedan u nizu poraza u prvim rundama turnira ove sezone. Prethodno je Krajinović ispadao na prvoj prepreci u Australiji, zatim u Marselju, Dubaiju, Indijan Velsu, Finiksu, Banjaluci, Madridu, Rimu, Ženevi i sada na pariskoj šljaci.

- Svašta mi pada na pamet. Razmišljao sam o pauzi, međutim, godine ne dozvoljavaju. Imam 31 godinu. Svaka duža pauza bi bila sve teža za vraćanje s obzirom da gubim rang. Morao bih da igram slabije turnire, a sebe ne vidim u tome. Mislim da ste iz ovog konteksta sve razumeli šta ću da objavim uskoro...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading