SRBI OGOVARALI VINSA KARTERA: Legende naše košarke uslikane ZAJEDNO, jedan detalj ODUŠEVIO javnost! (FOTO)

Autor:

Sport

29.05.2023

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava je oduševila sve pratioce, posebno su se ređali komentari na račun stajlinga nekadašnjeg drugog pika sa NBA drafta.

SRBI OGOVARALI VINSA KARTERA: Legende naše košarke uslikane ZAJEDNO, jedan detalj ODUŠEVIO javnost! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji NBA asovi, Nenad Krstić, Saša Pavlović, Darko Miličić i Mile Ilić prisustvovali su jednom juniorskom košarkaškom turniru, tom prilikom fotografisani su u prijateljskom razogovoru. 

Sliku je na svom Instagram profilu podelio je Mile Ilić uz interesantan komentar.

- Prepričavam kako sam "lepio" Vins Kartera na treningu - napisao je Ilić koji je nekada nastupao za pomenutim Karterom u Nju Džerzi Netsima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jaomile_podcast

 

Objava je oduševila sve pratioce, posebno su se ređali komentari na račun stajlinga Darka Miličića. Naime, nekadašnji drugi pik stigao je na turnir u papučama.

Zanimljivo, Mile Ilić i Darko Miličić poznaju se iz NBA dana, a jedna anegdota iz tog perioda posebno je šaljiva. Njoj je kumovao slavni slovenački centar Radoslavu Nestorović.

- Bili smo Darko Mililić, Raša Nestorović, ja i još neka ekipa u Majamiju, a Raša je tada imao restoran, u kom smo bili na ručku. Dogovorili smo se zatim da se nađemo uveče i kada smo stigli u klub, nije se videlo ništa unutra, samo se čula muzika. Rekli smo da imamo rezervaciju, a onda nas je obezbeđenje pitalo: "Da li smo sigurni da hoćemo unutra?" U tom trenutku zove i Raša, koji nam javlja da će malo kasniti, a mi ne bismo shvatili o čemu se radi da nismo videli momka i devojku u odelima sa otvorenom zadnjicom. Gledali smo u njih, a ova džukela je bila tu negde iza i gledao nas. Pritom je u to vreme bio veliki skandal u NBA, a ovaj u tom momentu bio i zamisli mi se tu našli. Samo je bilo, beži odavde koliko te noge nose, napakovaće nam ko zna šta - rekao je Mile Ilić u svom podkastu "Jao Mile".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading