NISU MOGLI DA PREĆUTE! Evo kako je vodeći albanski medij reagovao na Novakovu PORUKU!

Autor:

Sport

29.05.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je na startu Rolan Garosa pobedio Amerikanca Aleksandra Kovačevića sa 3:0.

NISU MOGLI DA PREĆUTE! Evo kako je vodeći albanski medij reagovao na Novakovu PORUKU!

Foto: Tanjug

Neposredno posle trijumfa nad mlađanim Kovačevićem, Nole je u kameri ostavio poruku: "Kosovo je srce Srbije", "Stop nasilju".

Tokom konferencije za medije, najbolji srpski teniser je objasnio zašto se odlučio na taj potez, kao i da ne očekuje da će zbog istog biti kažnjen.

Novakov tekst oduševio je sve Srbe, međutim, ne i Albance. Najuticajniji medij na Kosovu, "Koha ditore", odmah je objavio ovu informaciju, donoseći naslov:

- Đokovićeva poruka protiv Kosova posle trijumfa na Frenč openu - piše na portalu "Koha.net".

Foto: printscreen/koha.net

 

Ova vest donosi tekst u kome se napominje da je Novak Đoković pobedio Aleksandra Kovačevića sa 3:0 u setovima, kao i da je nakon duela poslao u kameru poruku sa sadržajem "Kosovo je srce Srbije", "Stop nasilju".

Foto: printscreen/koha.net

 

Istovremeno, novinari ovog portala pišu da "ovo nije prvi put da Đoković podržava ovakve stvari protiv Kosova, a koje srpski navijači pokazuju na skoro svakom sportskom meču".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Tatic

30.05.2023 08:34

Pa sasvim je normalno sto je Djole izjavio da je Kosovo srce Srbije. Svima je to jasno samo onim nacistima nije a i njih će ubrzo nestati. Kosovo je oteto i okupirano ali će se vratiti Srbiji i to vrlo brzo pa makar i silom.