ĐOKOVIĆ UZDRMAO PARIZ! Moćna poruka sa terena: "KOSOVO JE SRCE SRBIJE"!

Autor:

Sport

29.05.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutinskom igrom Nole je prošao u drugu rundu Rolan Garosa.

ĐOKOVIĆ UZDRMAO PARIZ! Moćna poruka sa terena: "KOSOVO JE SRCE SRBIJE"!

Foto: Tanjug/AP

Novakova "premijera" na Rolan Garosu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je pobedom u tri seta eliminisao Aleksandra Kovačevića iz SAD-a i zakazao duel sa Mađarem Martonom Fučovičem.

Tako je Nole počeo napad na rekordni 23. grend slem u karijeri, a posle meča pokazao je koliko je mislima uz narod na severu Kosmeta.

Đoković je na kameri napisao "Kosovo je srce Srbije", uz poruku "Stop nasilju", čime je pružio podršku našem narodu na južnoj srpskoj pokrajini, koji ovih dana trpi teror takozvanih kosovskih vlasti.

 

 

Treba podsetiti da su Srbi na severu Kosmeta nedavno doživeli upad tzv. specijalnih jedinica policije lažne države Kosovo, gde su albanski gradonačelnici zauzeli opštine u kojima vlast imaju Srbi, pa su čak i skinuli srpsku zastavu i stavili zastavu tzv. Kosova.

Ovom prilikom su napali i goloruk narod, a povređeno je 10 osoba.

Inače, Novakovo vodi poreklo sa Kosova i Metohije, pa je prvi reket Srbije često i velikodušno pomagao narodu i manastirima u južnoj srpskoj pokrajini, a nedavno je izrazio i želju da njegova deca Stefan i Tara budu krštena u jednoj od svetinja na Kosmetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading