BIĆE ZVEZDA OPET ŠAMPION EVROPE: Legenda crveno-belih veruje u uspeh!

Autor: Tanjug

Sport

29.05.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krupne reči čoveka koji se svojevremeno popeo na krov Starog kontinenta sa klubom iz Ljutice Bogdana.

BIĆE ZVEZDA OPET ŠAMPION EVROPE: Legenda crveno-belih veruje u uspeh!

Foto: Printscreen/Youtube/Starsport/Ilustracija

Crvena zvezda u Ligi šampiona

Bivši fudbaler Crvene Zvezde Dragiša Binić rekao je povodom 32 godine od osvajanja Lige Šampiona u Bariju, da taj uspeh može da se ponovi pošto smo talentovana nacija, ali da je potrebno poboljšati infrastrukturu i stručne kadrove.

Binić je za Tanjug rekao da tek danas oseća težinu tog uspeha, kao i da mu je satisfakcija kada mu neko priđe na ulici i zahvali mu se "što mu je ulepšao mladost"

- Mi smo trenutno u krizi zbog svega što se dešavalo poslednjih decenija u našoj zemlji, ali smo i dalje ostvarivali velike uspehe. Talentovani smo za sve kolektivne sportove, ali i za pojedinačne. Zdrava smo nacija i trebamo to da čuvamo - objasnio je Dragiša Binić.

Republika

Foto: Starsport

Dragiša Binić

On je rekao da kod nas postoji problem zbog slabijeg klubskog takmičenja.

- U godinama kada stasa igrač on treba da ima jače takmičenje. U naše vreme bilo je lakše pobediti klub iz Nemačke, Francuske ili Engleske nego neki iz naše domaće lige u Jugoslaviji - objasnio je Binić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading