ZVEZDIN POSAO LETA - DELIJE OVO NE PAMTE! Potpis, pa promocija: Srpski šampion za svaki bod u Ligi šampiona PLAĆA 100.000 evra!

Autor:

Sport

29.05.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli angažovali novog šefa struke pod nesvakidašnjim uslovima.

ZVEZDIN POSAO LETA - DELIJE OVO NE PAMTE! Potpis, pa promocija: Srpski šampion za svaki bod u Ligi šampiona PLAĆA 100.000 evra!

Foto: Starsport

Proslava titule Crvene zvezde

Izraelski stručnjak Barak Bahar biće danas promovisan kao novi trener Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić", a njegov ugovor sa srpskim prvakom sadrži interesantnu klauzulu.

Naime, dogovor crveno-belih i Makabi Haife uključuje obavezu našeg najtrofejnijeg kluba da Izraelcima isplati 100 hiljada evra za svaki bod osvojen u grupnoj fazi Lige šampiona sledeće sezone.

Podsetimo da se Bahar sa zelenima minule takmičarske godine okušao u eliti, osvojivši tri boda zahvaljujući pobedi nad Juventusom - 2:0. Ako izraelski strateg takav podvig ponovi na Marakani, Zvezda će Makabiju morati da plati 300 hiljada evropskih novčanica, javlja "Sport5".

Podsetimo da Bahar na klupi velikana iz Ljutice Bogdana menja Miloša Milojevića, koji se od delija oprostio sa "duplom krunom", a sada počinje novo poglavlje...

Republika

Foto: Starsport

"Po učinku" - detalji ugovora Zvezde i Makabija oko Bahara

Crvena zvezda je dolaskom do šeste vezane titule overila igranje u eliti, a prilikom žreba najverovatnije će biti smeštena u treći šešir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading