NEMA MIRA ZA BARAKA BAHARA: Izraelac saznao UŽASNE VESTI pred dolazak u Zvezdu!

Autor:

Sport

26.05.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna stvar koja poznatom stručnjaku ne ide na ruku.

NEMA MIRA ZA BARAKA BAHARA: Izraelac saznao UŽASNE VESTI pred dolazak u Zvezdu!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Fudbaleri Crvene zvezde su sa 2:1 savladali ekipu Čukaričkog, čime su obezbedili duplu krunu i ove sezone, a čak treću u nizu, čime su ušli u istoriju evropskog fudbala.

I pored toga što su njihovi ljubimci stigli do novog trofeja, navijači kluba sa Marakane nisu imali previše razloga za zadovoljstvo, jer su neki igrači najavili potencijalni odlazak sa našeg najvećeg stadiona.

Prvi je o mogućem rastanku sa Zvezdom pričao Mirko Ivanić, zatim je delije zabrinuo i Strahinja Eraković, a poslednji u nizu igrača koji bi mogli da napuste Beograd jeste Kings Kangva.

Kako prenosi "MaxBet Sport", na finalu Kupa Srbije su bili prisutni skauti francuskog Strazbura, a razlog njihove posete je bio Bojan Kovačević, igrač Čuke. Ipak, za oko im je zapao Zvezdin Zambijac, koji je upisao asistenciju za prvi gol crveno-belih, a istakao se i brojnim drugim dobrim potezima.

Foto: Starsport

Kings Kangva i Barak Bahar

Zbog toga se Kangva sada nalazi u beležnicama Strazburovih skauta, pa ne bi trebalo da iznenadi ukoliko usledi i zvanična ponuda za sjajnog veznjaka.

Jasno je da je ovo novi problem za Baraka Bahara, novog trenera Zvezde, a sa ovolikim brojem fudbalera koji se nalaze na izlaznim vratima, pravo je pitanje da li će za kratko vreme uspeti da skrpi ekipu koja može naredne sezone da bude konkurentna u Ligi šampiona.

Videćemo ko će sve otići, a ko doći u Beograd, ali je sigurno da nas čeka vrlo zanimljivo leto na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading