MARKO KON SE NE ODVAJA OD ĆERKE! Nakon što je preživela vršnjačko nasilje, kompozitor čuva mezimicu od dodatnih trauma! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.05.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika uhvatila Marka Kona kako ide po ćerku u školu.

MARKO KON SE NE ODVAJA OD ĆERKE! Nakon što je preživela vršnjačko nasilje, kompozitor čuva mezimicu od dodatnih trauma! (FOTO)

Foto: RTV Pink/Republika.rs

Marko Kon

Voditeljka Milica Kon i njen suprug kompozitor Marko Kon izašli su u javnost sa informacijama da je njihova ćerka maltretirana u školi koju pohađa i otkrili detalje svega što je devojčica prošla.

- Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normalni pričamo?! Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava ne samo njoj, svima - rekla je Milica u emisiji Amidži šou.

Papraco portala Republika je sada uhvatio Marka kako odlazi po ćerku i njenu drugaricu u školu, te ih zajedno bezbedno odvodi kući, kako ne bi slučajno prošla kroz još vršnjačkog nasilja i doživljavala dodatne traume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading